| unknown78 a întrebat:

Salut, cred ca stie toata lumea reclama la cutitul acela miracle-blade care tot zic astia ca e 0 lei. Am sunat, sa vad daca e reala faza, mi-a raspuns o tipa, si a inceput sa-mi dea detalii despre cutit nu-s ce, dupa care am intrebat-o daca intr-adevar este 0 lei, si e a spus ca da, numai ca va trebui sa suport pretul transportului, care e 40 lei, si cica am garantie pe viata.Acum intrebarea este, care este de fapt faza? daca am garantie pe viata ...inseamna ca e un cutit bun nu? plus de asta, unde e profitul lor? Orcum eu astept sa vina si mai mult de 40 lei nu ii dau aluia, dar ma gandesc ca e chiar super oferta daca toate lumea si-ar putea lua un cutit de ala cu 40 lei straight face, in fine daca cineva a mai facut comanda si intr-adevar e numai 40 lei sa imi spuna si mie, si daca ma puteti lamuri cum de dau ei cutite as "bune" pe numai 40 lei.(Am auzit si variante ca cica nu raspunde la telefon sau te tine pe linie sa-ti ia bani, mie mi-a raspuns imediat, parca asi fi sunat la 112 laughing )

4 răspunsuri:
| ferry2323 a răspuns:

Daca au contract cu o firma de curierat ei platesc la firma de curierat 10 ron si tie iti vinde cutitul cu 30 ron. laughing

| unknown78 explică (pentru ferry2323):

Da si un cutit la calitatea aia cu 30 lei? (daca intr-adevar e de calitate)

| Cristian_Simi_1987 a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=9ys42RPPqZQ

alt cutit mai bun ca asta nu am vzt in viata mea :) sper sa iti placa promoul

| unknown78 explică (pentru Cristian_Simi_1987):

Da super, dar totusi la intrebare nu am primit un raspuns.