| TechnoCocktail a întrebat:

Dati-mi si mie idei de mic dejun. M-am plictisit de cerealele cu lapte si de simplul sandwich laughing. De exemplu un sandwich + un pahar de lapte ( cu sau fara nesquick) merge? Sau alte idei simple big grin

16 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Poti manca omleta simpla sau cu legume, sunca, cascaval etc oua ochiuri, paine prajita simpla sau cu rosii, unt etc sandvichiuri in sandvichi maker daca ai, oua fierte, salata de fructe, iaurt simplu sau cu fructe, poti bea sucuri de fructe, ceaiuri, lapte, ciocolata calda, cafea etc

| Cosmin86 a răspuns:

Oua, branza, paine integrala, masline, iaurt ( dar nu porcarii cu fructe, iaurt simplu, de preferinta facut in casa ), etc.

Un mic dejul trebuie sa aiba : proteine, carbohidrati, grasimi sanatoase.

| TechnoCocktail explică (pentru Cosmin86):

Avand in vedere ca practic si sala, nu sunt un culturist profesionist etc. am doar 16 ani, ce mic dejun imi recomanzi?

| Cosmin86 a răspuns (pentru TechnoCocktail):

30 de grame de proteine, 15-20 de grame de carbohidrati, 10 gr grasimi sanatoase, cam asta.

| TechnoCocktail explică (pentru Cosmin86):

Mersi mult.

| Cosmin86 a răspuns (pentru TechnoCocktail):

Cu placere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Uite aici niste idei:
http://www.gustos.ro/......dejun.html
Te pup!

| MihaiGe a răspuns:

Mini-toast cu brânză si somon afumat+ un suc natural de portocale.
Baftă!

| EvaneSScence a răspuns:

Mie imi plac foarte mult cerealele si le alternez cu lapte si cacao sau cu iaurt.
Alt exemplu: sandwich cald la microunde. Se face foarte repede. Pui doar cascaval pe paine si cand se topeste ( cam 40 secunde la mine, depinde de cuptor) pui si ketchup.
Pe asta il fac si seara, uneori cu o cana de lapte alaturi.

| AndutzzaAnduu a răspuns:

Nutella/Finetii pe paine cu lapte; 3
Sau un sandwich cu gem si lapte/suc natural happy

| 010123 a răspuns:

Ceai (oricare) + paine cu cascaval hockhland! E buna, dar merge cu ciocolata (banuti).

| octha a răspuns:

Ce o dati atata cu cereale cu lapte si sandwich? in loc sa mananci (cel putin o masa) cu familia, preferi sa pui castronu in fata pcului, cu sandwich-ul si stai acolo in camera "ta" si mananci.si numa de craciun si sarbatori mari, cum vad la unele filme sebucura ca sunt impreuna.pana atunci chiar daca erau in aceeasi casa, nu se vedeau deloc.si apoi se mira mama vai, da baiatu meu oare ce are? sau fata mea ce are? cine va bagat in cap nesquiq sau chokapik sau cini-minis in cap? lol.ce idee de mic dejun imi mai dati? asta e vina si parintilor cai lasa liberi pe copii, de aia ajung sa stea retrasi si fac tampenii. poate la tine nu-i cazul, zic. daca parintii ar face mancare mai des ai vedea ca ati fi si impreuna la masa.asta e stilul de viata dictat de americani.hot-dog cand mergi pe strada, hamburger cand stai de vorba cu un prieten, cereale cu lapte dimineata, seara.sunteti praf.mai mancati si mancaruri romanesti,de fapt mai bine zis mancare gatita in casa,de aia unii sunt ba slabi, ba grasi, si intreaba vai, cum pot sa slabesc, sau sa ma ingras?

| EvaneSScence a răspuns (pentru octha):

Lasa morala cu masa in familie, Dimineata pleaca toti la ore diferite, la seriviu sau la scoala si lumea mananca pe fuga.

| EmoDoll a răspuns:

Lapte cu cereale
Sandwich
Nutella/Fineti cu paine
Pate cu paine
Croasant cu lapte
Biscuiti
Legume cu pastrama
Iaurt
Paste
Supa usoara

| d4ea a răspuns:

Citisem undeva ca cel mai sanatos mic dejun este urmatorul:oua ochiuri,branza,rosii, castraveti(sau ce legume ai tu), un iaurt, cafea, si doua mere.

| TechnoCocktail explică (pentru d4ea):

Wow asta e una din combinatiile care le mi le fac cel mai des la micul dejun.cu exceptia castravetiilor, iaurtului si merelor big grin

| StefanelAlex a răspuns:

Cum poti supravietui doar cu un bol de lapte + cereale sau un sandwich toata dimineata? Nici 2 ore nu ma tin astea sad

| TechnoCocktail explică (pentru StefanelAlex):

Se vede in poza big grin No offence. Dar mersi pentru comentariul nefolositor. happy

| ster a răspuns:

2 iaurturi si 2 cubulete de ciocolata
este cel mai bun si usor mic dejun.

| SisiCe a răspuns:

Pai foarte gustos si sanatos ar fi ardei gras rosu in care sa pui telemea peste care pui seminte cum ar fi seminte de in, de dovleac, de ardei iute. Daca vrei sa ai un mic dejun copios, la asta poti sa adaugi un iaurt simplu in care pui mieji de nuca, migdale, samburi de rodie, caju sau altele big grin si cu masline. Si chiar 2-3 patratele de ciocolata neagra 85% cacao. Este totul bio, extrem de sanatos. Sper ca ti-am fost de folos:* E satios si iti tine de foame foarte multa vreme.

| Filcu_Iuliana_1977 a răspuns:

Se spune ca micul dejun e cel mai important, ca te ajuta sa ajungi energic pana la pranz de aceea la fetele mele le dau lapte cu cioc biscuiti; cappucino cu croasant; ceai, paine unt dulceata sau miere si un fruct,. nu uita sa mananci ceva si la jumatatea diminetii asa la pranz mananci mai putin ca nu ajungi prea flamand..pa!