| Yuoia a întrebat:

Salut doamne si domnisoare gospodine! Daca sunt si barbati priceputi in bucatarie, perfect.
E... toamna si vremea conservelor. Au iesit masiv ciupercile si buretii de padure. Eu inainte uscam buretii pentru iarna. Insa am descoperit "Piciorul caprioarei", o delicatesa oricum ai pregati-o. Si as vrea sa pun intregi pentru pane. Cum e recomandat? Daca le-as pune la congelator, ar trebui sa fie prefierte? Multumesc.

6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da.

| relian a răspuns:

Pui in borcane,apa ceva sare dar f putina,capace si sterilizezi, dar nu prea mult, sa nu se inmoaie prea tare.
Asa vor tine mult timp si nu mai consumi nici curent cu congelatoare si spatiu in frigidere etc.
Le tii in camara, oriunde, nu or sa pateasca nimic.

| Yuoia explică (pentru relian):

Nț nu le vreau la saramura.

| Yuoia explică:

A, fara Youtube si Djamilla!

| IceRope a răspuns:

Nu le pune la congelator. Congelarea va rupe lanțul de molecule și vei avea parte doar de ceva fad. Conservă ciupercile doar în apă cu puțină sare, la borcan, ținute apoi la rece în frigider.
Asta este metoda mea: https://savoareinbucatarie.ro/2015/09/13/ciuperci-conservate-in-apa-i/

| Ioana06i a răspuns:

Da. Prefierte ar fi mai gustoase.

Întrebări similare