Fac deja pui crispy cu fulgi de porumb sau cu panko. Ăștia ies excelenți. Anm nota 10 cu felicitări de la copil.
Iar cartofii trebuie sa fie feliati pe loc, felativ egal, fasii de 1cm.Ii lasi la inmuiat in apa si vor deveni mai crocanti. Abia apoi ii scurgi bine, absorbi apa si ii prajesti in ulei.La fast food ii prajeste de doua ori, de aceea e diferenta, plus ca toti folosesc ulei de palmier(e posibil ca si asta contribuie).
Folosesc cartofi congelați. Din lipsă de timp. Sunt curați, tăiați. O să încerc treaba cu prăjitul de două ori. Mulțumesc.
Pai nu ar trebui sa il dai mai intii prin ou, si abia apoi prin faina si mirodenii?
Pe net, de unde am luat rețeta, se dă întâi prin făină și apoi prin ou. Unii recomandă și de două ori. O să încerc și invers, cine știe? Mulțumesc.
Sa bati carnea putin inainte, ajuta sa stea crusta
Of, n-ați citit cu atenție rugămintea mea. Îl bat moderat (ciocan de aluminiu, relativ ușor) și după continui cu restul aciunilor.
Dap, m ai prins, nu am citit atent. Scuzele mele. Mie mi e lene sa mai bat puiul daca e deja feliat si patesc la fel, nu se prinde crusta.
Ordinea la snitele e asa! F-O-P(ordinea la alfabet)
adica prin faina, ou, pesmet! pesmentul ar trebui sa mentina crusta.
Corect. așa și fac, dar crusta tot se desprinde. Mă aștept să mă ajute cineva care are și folosește o friteuză. Cred că e o chestie de temperatură și timp de preparare. De asemenea aș dori să știu cum să fac să prăjesc cartofii bine. Ai mei orice aș face ies mai mul fierți în ulei decât prăjiți. Adică nu sunt crocanți deloc.
anonim_4396 întreabă:
Elelena65 întreabă: