Buna!
INGHETATA DE CIOCOLATA
250 g de ciocolata amaruie, 450 de ml de smantana pentru frisca, 4 linguri de lapte, 2-3 linguri de zahar pudra.
Ciocolata maruntita, se topeste cu 4 linguri de lapte.Smantana se bate cu mixerul, cu zaharul pudra, apoi se incorporeaza ciocolata topita.Se rastoarna intr-o forma pusa la frigider.
Absolut delicioasa!
Pofta buna!
Te pup!
Cacatul de danonino
serios acum uite unaam incercat-o e exact ca in reteta si e buna
Timp de preparare:
10 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
500 gr. iaurt
100 gr. zahar (dupa gust)
capsuni sau cacao
vanilie
orice fructe
zahar vanilat
esenta rom
putin gem de fructe bun
Mod de preparare:
Se bate zaharul cu iaurtul, se adauga fructele strivite sau facute piure, sau taiate bucatele, sau cacaoa, dupa preferinte. Apoi se adauga zaharul vanilat, romul. Gemul de fructe se pune primul in cutia pentru inghetata, apoi se toarna compozitia si se da la congelator pentru 4-5 ore.
Se pune in cupe, deasupra se poate pune sirop de capsuni sau de cacao, un piscot de sampanie, frunza de menta proaspata, etc.
Salut! Inghetata de mure e delicioasa si usor de facut: http://www.gustos.ro/redirect/tpu-inghetata-mure
anonim_4396 întreabă: