anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,intr-o mancare in loc de Secretul Gustului ce se poate pune? Astept pareri cat mai repede.

10 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Se poate pune orice fel de mix de legume : Vegeta, Delikat, Fuchs Mirodenia, Vegemix, etc.

Dacă NU ai nici unul dintre aceste mixuri de legume, atunci poţi folosi legume proaspecte ( tăiate mărunt cubuleţe ) : morcov, pătrunjel/păstârnac ( "albitură" ), puţină ceapă, ardei roşu & verde, frunze pătrunjel verde, frunze ţelină verde, sare & piper ( chiar şi boia dulce sau iute ), etc.

Toate cele bune.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Orice tip de condiment.
Eu folosesc Vegeta.
Te pup!

| GaBrIeLa1994 a răspuns:

Orice tipuri de gusturi si mirosuri de condimente, important e sa iasa mancarea buna

| Dєєa a răspuns:

Orice.
eu folosesc vegemix.

| Athée a răspuns:

Se pot pune orice condimente vrei tu, sau Delikat de exemplu.
Bafta.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
incearca sa elimini aceste chimicale, si adauga legume in starea lor naturala.e mult mai sanatos.
ceapa/ardei/morcov/verdeata/rosii
O seara bunahappy

| Zenithf a răspuns (pentru caramela):

Patrunjel, oregano, busuioc, cimbrisor, marar, chimen, samd, cate condimente naturale sunt, si noi ne "umflam" cu glutamat. :\

caramela
| caramela a răspuns (pentru Zenithf):

Corect, numai ca nu am stat sa le enumar pe toate.

| Zenithf a răspuns (pentru caramela):

Normal, nici eu, si daca am incerca sa facem asta, ar fi nenumarate condimente pe care le-am uita, sau nici nu am stii de ele. happy

caramela
| caramela a răspuns (pentru Zenithf):

E mai usor sa cumparam toate "otravurile" la pachet, decat sa mergem in piata si sa cumparam aceste legume naturale.