anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.M-am mutat intr-un apartament nou(la parter), in chirie. Apartamentul asta e ciudatel, mobila este noua, are 5 piese de mobilier din care una parca are in ea pe Satana.Toata noaptea pocneste.Intr-o seara venind de la cumparaturi mi-a cazut pe jos o ceapa pe care am vazut-o cand m-am pus la somn, am luat-o de jos si am pus-o pe acel mobilier...a inceput si aia sa tot pocneasca, am aprins becu si m-am uitat la ea.Invelisul acela galben a inceput sa se desfaca de pe ea. Daca am o punga pe masa si aia toata noaptea pocneste si ambalajul in care se afla servetelele umede si cutiutele pentru bijuterii.Bine ele pocnesc si ziua dar nu le acord atat de multa importanta.Nu sunt singura care aude...E destul de jenant sa iti vina lume in vizita si sa te intrebe daca ai soricei ( am cautat, am pus capcane, am luat otrava din magazin, deci nu e asta ). La geam la fel se aude, dar cand merg sa ma uit nu e nimeni.Ce naiba e asta?laughing Fantome sa nu-mi zica nimeni ca nu cred in asa ceva.

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Poate e bantuit imobilul se mai intampla. Mie mi se pare ciudat ca un spirit sa ramana pe pamant, da si tu o spaga mica la un popa sa sfinteasca casa si vezi daca mai ai probleme, in caz ca continua pocneala pune un vibrator poate asa se calmeaza mobilieru

| ibaal a răspuns:

Uh,poate chiar or fi draci acololaughing scuze ca rad, te cred 100%.
Pune acolo un pahar inainte sa te pui la somn,spune-i sa il sparga.
Daca l-a crapat, fugi de-acolo cat vezi cu ochiilaughing
daca nu, salvie, tamaie, o rugaciune...si-ti vezi de viata!

| SofiaTeodorescu a răspuns (pentru mgtow):

Am acolo alcool cred ca s-a imbatat.

| SofiaTeodorescu a răspuns (pentru ibaal):

Daca il crapa ma culc pe vecie.laughing