| andrei2808 a întrebat:

Salut. Sunt si eu curios cam cat dureaza livrarea la Altex. Am pus o comanda pentru un produs resigilat aflat in magazin in Resita. Comanda a fost pusa in data de 20 februarie, de atunci nu am mai primit niciun raspuns de la ei decat la un mail pe care l-am trimis eu vineri sa stiu si eu ce se intampla, mai primesc produsul, mai este in stoc. Raspunsul lor a fost unul vag, comanda este in curs de procesare. Vi s-a intamplat asa ceva? Deja au trecut aproape 2 saptamani si nici urma de confirmarea comenzii. Ati mai patit asa ceva cu Altex,

5 răspunsuri:
| Diana4you97 a răspuns:

Bună! De obicei 1-3 zile lucrătoare durează.

| Kufu95 a răspuns:

Trimite un e-mail sau sună la ei, normal în două, trei zile lucrătoare trebuia să ajungă.

| Recedaniel4 a răspuns:

Mergi la magazinul altex unde ai cumparat, trebuia sa vina maxim o saptamana

| andrei2808 explică (pentru Recedaniel4):

Eu sunt din Alba Iulia, produsul a fost achiziționat din magazinul Altex Resita, cel putin asa spun ei. Nu am cum sa merg. La telefon au zis la fel ca in mail, ca e in procesare si nu au detalii referitoare la livrare deoarece livrarea se face dintr-un magazin si nu din depozit. Halal magazin

| Recedaniel4 a răspuns (pentru andrei2808):

Mergi la ce apropiat magazin din orasul tau cu bonul de cumparare si cu dovada sa cumparat din magazinul altex sa le arati, sa va explice la problema care o aveti.