| Uricanez a întrebat:

am o nelamurire, am primit de la tara niste carne ( Un fel de costita fara os ) dar problema e ca e foarte sarata happy ( Atat cruda cat si prajita ) ce metode stiti sau ati patit asa >ceva? cum se poate desara carnea?

5 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Înainte de a o găti, poţi să o ţi la desărat în apă rece ( între 1-6 ore, chiar cu schimbarea apei din 2 în 2 ore - în funcţie de cât de sărată este )!

Sau, îi poţi da un clocot în apă ( o fierbi 30-60 minute ) apoi arunci apa respectivă şi o pui la fiert în altă apă ( în care, apoi, găteşti ce doreai )...


Toate cele bune.

| Ben00 a răspuns:

Cred ca merge mai mult pentru ciorbe, mai putin la fripturi.

| pbsolver a răspuns:

Nu cumva o fi pastrama?

| Rührselig a răspuns:

Las-o ceva timp într-un castron cu apă. aşa procedez şi cu telemeaua.

| anamariairina36 a răspuns:

Inainte sa o prepari, las-o un timp in apa curata, iar carnea nu va mai fi asa sarata