Singura soluție e sa chemi deratizarea că dacă sunt mari nu o sa moară cu ce găsești prin magazine.
Curatenie generala si deratizare!
Iar mancare, se tine numai acoperita in containere ermetice, sau in frigider.
Capcane si inchise orice spatii prin care pot ajunge la tine, asta daca stai la aptm.E bun ca ai ditai tirurile, astea nu se inmultesc exagerat, era rau daca aveai masinute de formula 1 sa te vaz ce mai faceai atunci,alea se inmultesc exagerat,cata frunza cata iarba
Deci capcane peste tot,in general pe la bucatarie,la baie,capcane din alea nu cu otrava,din alea cu lipici, se lipesc acolo si crapa, capcanele alea cu lipici contin ceva care le atrage, ceva gen mancare, ei vin si raman acolo lipiti.Cind se umple capcana asta daca ai invazie, uni oamenii le foloseste in continuare, asa am vazut la unia, smulg pe aia morti acolo sa faca loc altora Idee mai buna ca asta nu e alta.Nu otrava nu deratizare nimic, le poti folosi oriunde si pe masa, pe oriunde crezi ca merg tirurile alea sau garnituri de tren probabil or fi la tine
Daca stai la bloc, solutia este doar o DEZINSECTARE COMPLETA a INTREGULUI BLOC si ake celor inconjuratoare!
Pentru asta trebuie vorbit cu administratorul blocului sa organizeze intreaga campanie, care trebuie sa fie de 3 ori (!) la intervale bine determinate, DEODATA si in TOATE apartamentele existente, precum si in anexe (subsol)!
In caz contrar, vor fi doar bani aruncati degeaba,
Pai ideea e ca de cand m-am mutat in "noul apartament" am vazut gandaci si pe scara blocului iar eu sunt la ultimul etaj adica 4 in cazul meu. Banuiesc ca pot face orice, atata timp cat nu se face in tot blocul vor continua sa apara, nu?
Dar ma gandeam la aparatul acela de il bagi in priza si transmite sunete pe frecventa insectelor si le alunga, credeti ca ar functiona?
User252426 întreabă:
Radu132ysys întreabă: