Da, ingrasa pentru ca am auzit ca un pahar plin de cola face cat 2 burgeri de la fast food mancati
Se spune ca da, provoaca dependenta(la fel ca drogurile)si iti macina stomacul(cei de la service auto se spala pe maini de aceea negreala cu ea).dar e buna si toti o beau
Varianta light nu are cum sa ingrase neavand zahar; ar fi o problema acidul continut care teoretic baloneaza.
Da! Am patit-o chiar eu, cand, intr-o perioada, am consumat -o aproape zilnic...contine indulcitori artificiali aspartam si etc plus conservantii, cofeina si alte cele care nu sunt niste substante nutritive, ba din contra. Cred ca e mai buna sau sanatoasa cum vrei o limonada facuta de tine in casa din apa plata, miere si lamaie. Mie una mi se pare super.Sigur mierea are ceva caloriidar in cazul tau e cea mai indicata metoda a a obtine o bautura racoritoare, o poti tine la rece si servi ca atare, sau alaturi de un mic aperitiv.
Sanatate!
Da ingrasa dar daca bei multa eu cel putin zic ca daca bei putina doar de umfli in stomac si te balonezi
Beau 1 litru de cola pe zi şi sunt băţ. Nu îngraşă (sau depinde de fiecare) dar creează alte probleme.
Pai iti da in plus grasime si iti ia din carne...
Daca nu am avea rinichi...RIP.
Varianta light nu are cum sa ingrase neavand zahar; ar fi o problema acidul continut care teoretic baloneaza.
Din pacate are inlocuitori de zahar care sunt mult mai nocivi atunci cand nu o sa mai aiba gustul dulce poti spune ca nu are cum sa ingrase.
LilWayneGreen întreabă: