Cineva mi-a spus ca sa bagi partea cu guma lipita in congelator si dupa ce a inghetat sa tragi guma si se va dezlipi foarte repede.
Nu am incercat dar cred ca merge
Incearca sa dai cu o perie. si spala bine de tot.o sa se ia la un moment dat. funda?
Nu mai e guma e doar strivita pe ei nu merge asa mai e putina
Am dat cu un cutit dar o sa incerc maine cu o perie si daca merge funda
Intinde pantalonii ca si cum iai pregadi sai dai cu fierul de calcat pune un ziar sau ceva o hirtie pe pantaloni -deasupra (atentie sa nu fie mototolita) si apoi cu fierul de calcat dai peste hirtia cere se afla pe pantaloni guma se va supraincalzi si se va lipi de ziar/hirtie si asta e tot
la mine a mers
funda?
AM incercat cu foaie A4 si nu am dat mult da nu s-a luat da mai incerc, guma e strivita rau si nu multa
Pentru pata rămasă în urma îndepărtării gumei ai nevoie de un păhărel de oțet și o periuță de dinți pe care nu o mai folosești. Încălzește oțetul la microunde (dacă ai) sau la aragaz dacă nu ai, înmoaie periuța în el și imediat freacă bine pata cu ea. Înmoaie din nou și repetă operațiunea până când guma se duce de tot din material. Apoi, bagă blugii la spălat ca de obicei. Spor!
Nu stiu alta solutie daca e strivita mai incearca cu fierul destul de fierbinte poate o sa se ia
00Criss00 întreabă: