La 20 de ani ai toata viata inainte! cursul poate sa dureze si un an! si poti sa te faci bucatar(ajutor de bucatar pentru inceput). chiar si pe un vas de croaziera care-ti ofera posibilitatea de a vedea lumea si de a castiga bani frumosi.dar se munceste, nu gluma! rezisti?
Imi place sa gatesc si sunt dispus sa pierd un an pentru o cariera in asta, dar ar trebui sa renunt si la facultatea de medicina.
As vrea sa stiu exact ce cv imi trebuie pentru a sti daca se merita sa renunt la alte lucruri
Vezi, tu, un doctor poate sa gateasca orice mancare, dar un bucatar nu poate trata orice om.parca este mai atractiva profesia de doctor. stiu ca te chinui 6 ani dar merita efortul! respectabilitate, meserie frumoasa, bani. de ce nu incerci sa termini medicina? si ca medic poti lucra in strainatate! si viata e mai palpitanta cand "invarti" bisturiul cu precizie decat atunci cand invarti polonicul in oala! salvarea unei vieti e mai presus decat prepararea unor antreuri cu decoratiuni.nu crezi? e totusi alegerea ta!