Întrebare recomandată | Ionicka a întrebat:

Zilele astea o sa stau mai mult singura acasa si as vrea sa gatesc Imi puteti da niste retete de mancaruri dar sa fie usoare sa nu am nevoie de cuptor.
p.s am 13 ani
Funda celei mai bune retete

6 răspunsuri:
| Ionicka explică (pentru bursuc001):

Salut! Aragazul il pot folosi pentru mancaruri prajite fierte coapte etc dar nu vreau sa.folosesc cuptorulbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Vezi aici,
http://retete.flu.ro/retete-recomandate/retete-fara-coacere/
Te pup!

| Gherasa_Gabriel-Andrei_1998 a răspuns:

De ce sa te compici cu retete complicate? iti recomand sa faci vesnicii cartofi prajiti alaturi de un pipt de pui la tigaie!

| larisuka99 a răspuns:


Poti face,, Paste Carbonara cu bacon afumat"

Gata in: 0 min

Ingrediente

400 g paste
100 g unt
200 g bacon
o salata verde
150 ] ml smântână
sare, piper alb
200 g caşcaval
Preparare

1. Se pun pastele să fiarbă în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe pachet. După ce au fiert, se scot în sită şi se trec prin câteva jeturi de apă rece ca să nu se lipească între ele.
2. Separat, se topeşte untul într-o crăticioară, se adaugă smântâna şi se condimentează cu sare şi piper, în funcţie de preferinţe. Între timp, într-un bol, se dă caşcavalul pe răzătoare, apoi se adaugă în crăticioara cu sos de pe foc. Se amestecă bine până ce se obţine un sos cremos.
3. Feliile de bacon se pun să se prăjească în tigaia unsă cu puţin ulei de floarea-soarelui. După ce s-au rumenit pe ambele părţi, se scot pe un platou să se scurgă.
4. Pastele se amestecă cu sosul carbonara şi cu baconul afumat şi se servesc ornate cu frunze de salată.