Bună!
Să înţeleg că NU vrei să foloseşti DELOC aragazul...
Poţi prepara diverse salate sau aperitive/sandwichuri - vezi reţete la linkul :
http://www.bucataras.ro/retete/salate/
http://bucataria.realitatea.net/......otimpurile
http://www.gustos.ro/retete-culinare/salate-reci
http://www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/salate/
http://www.ecuisine.ro/retete/26
http://gastronomie.ele.ro/retete/Sandwichuri_--d6/
http://www.petitchef.ro/retete/sandwich
http://retete.flu.ro/retete-sandwichuri-tartine/
http://retete.flu.ro/retete-recomandate/aperitive-reci/
Toate cele bune.
Atunci vezi diverse reţete de mâncăruri ( ori desert ) şi la linkul :
http://www.teoskitchen.ro/
http://www.bucataras.ro/retete-culinare-meniu-usor/
http://www.petitchef.ro/tags/retete/mancaruri-usoare
http://www.teoskitchen.ro/mancaruri
http://www.ghid-culinar.ro/retete-culinare/tag/retete-mancaruri-usoare
http://www.sabucatarim.ro/
http://www.retete-gustoase.ro/......search.php
http://www.e-retete.ro/retete-simple
http://www.petitchef.ro/tags/retete/desert-rapid
http://retete.flu.ro/retete-recomandate/desert-rapid/
O zi frumoasă.
Bună!
Vezi aici,
http://retete.flu.ro/retete-recomandate/retete-fara-coacere/
Te pup!
De ce sa te compici cu retete complicate? iti recomand sa faci vesnicii cartofi prajiti alaturi de un pipt de pui la tigaie!
Poti face,, Paste Carbonara cu bacon afumat"
Gata in: 0 min
Ingrediente
400 g paste
100 g unt
200 g bacon
o salata verde
150 ] ml smântână
sare, piper alb
200 g caşcaval
Preparare
1. Se pun pastele să fiarbă în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe pachet. După ce au fiert, se scot în sită şi se trec prin câteva jeturi de apă rece ca să nu se lipească între ele.
2. Separat, se topeşte untul într-o crăticioară, se adaugă smântâna şi se condimentează cu sare şi piper, în funcţie de preferinţe. Între timp, într-un bol, se dă caşcavalul pe răzătoare, apoi se adaugă în crăticioara cu sos de pe foc. Se amestecă bine până ce se obţine un sos cremos.
3. Feliile de bacon se pun să se prăjească în tigaia unsă cu puţin ulei de floarea-soarelui. După ce s-au rumenit pe ambele părţi, se scot pe un platou să se scurgă.
4. Pastele se amestecă cu sosul carbonara şi cu baconul afumat şi se servesc ornate cu frunze de salată.
Gustos.ro întreabă: