Depinde cat de mare este pieptul.
Daca este mai marisoara, atunci vei avea o "mica" problema: pe exterior se va arde, dar in interior va ramane inca crud.
Gandeste-te, cum sa rezolvi aceasta "mica enigma" a bucatarului incepator...
Nu poate iesi gustos daca dai pieptul de gaina, doar prin faina si apoi il prajesti.
Fa reteta de snitele de pui sau alta retea. Te poti inspira de aici, unde au si video unde ti se aarat pas cu pas ce sa faci:
https://jamilacuisine.ro/? s=snitele+de+pui
Iar aici, mai multe retete din piept de pui:
https://jamilacuisine.ro/? s=piept+de+pui+pui
Eu zic sa tai pieptul bucatele, nu felii. Faina o pui in oua si bati bine.pui sare/piper pe bucatele de pui. Apoi prin fulgi de porumb sfarmati.Le prajesti in ulei sau la cuptor!
Nu stiu cum se va lipi faina aia de carne, fara ou.
Tu vrei sa reinventezi roata. Va fi bun daca il faci corect.
Bună dimineața
doar făină nu cred că e de ajuns foloseste si oul bătut.
dacă nu nimic fă o salată
LisaJulie întreabă: