Nu luati in gluma aceasta intrebare, am sa ma adresez strict intrebari, cel mai sigur ar fi sa iei mai multe pastile din cauza excesului decesul o sa fie rapid si fara durere, sau o metoda a inecului, sa intri in apa si sa tragi pe nas apa in asa fel in cat sa iti asigure decesul.
Acum ma adresez problemei tale, daca vrei sa ai si tu bani munceste si arata ca se poate, sunt alti care au aratat ca se poate si averea nu face parte din principalele necesitati umane, Iti recomand sa astepti sa te maturizezi si sa gandesti adecvat, sunt alti care au trecut prin chinuri mult mai groaznice si nu au procedat ca si tine.
Moartea doare. Și nu este o soluție. Cu toți am început de jos si asta nu e un motiv de sinucidere. Recomand un psiholog.
Salut. Cineva care vorbeste ca mine, cu ''la mana''. Una la mana, sa stii ca daca mori, nu mai existi. Dispari. Multi nu stiu asta. A doua la mana, tatal tau are ceva la cap, asta arata gelozia patologica, si asta ii face ei viata un iad, daca tu te omori, ii dai saracei femei lovitura finala. Chiar nu merita asta. Si a treia la mana, putini au de toate, majoritatea simt ca le lipsesc multe lucruri. Acum esti mic, cand cresti poti sa-ti faci rost de bunuri, by hook or by crook. Dar de fapt se pot face doar prin invatat si munca.
Obligatoriu sinucidere, poate nu trebuie! Gaseste alta iesire din situatie, eu am o viata cu mult mai dificila, si eu nu ma sinucid, dar vreau tare, totusi am sperante ca totul se va schimba! Dar stii, este decizia ta! Moarte oricum e dureruoasa.
Peperonies, ce iute esti. Mai ca la nivelul tau poti explica?
Buna! Consider că fiecare om de pe aceasta lume are momentele sale în care gândesc la fel că tine.Fiecare are probleme chiar și eu și părinții mei se cearta fac scandal mai ales acum când sunt în ultimimul an de școală ( dar asta nu contează) ce vreau sa spun e că Dumnezeu ne trimite pe aceasta lume cu un scop acela de a ne găsi locul, sa ne urmăm visele. Banii se câștigă prin munca și efort, ca sa ajungi sus sa ai bani trebuie sa găsești ceva ce îți place să faci și prin asta sa produci bani. Sa ști banii vin și se duc la fel de repede. Gândește-te care e scopul tau in aceasta lume, găsești visul și urmeaza-l! Incearca mereu să vezi partea buna a lucrurilor în cazul tau e că ai doi părinți în viață sănătoși care te iubesc așa cum sunt ei, familia Dumnezeu ne-o algem nu noi, ai un acoperiș deasupra capului și lucrurile acestea trebuie apreciate alții nu au ce ai tu.Ai grija de tine și sper că răspunsul meu sa te fi ajutat puțin succes în viață!
Incerc. e destul de simplu, cainele care latra nu musca. ai auzit vreodata sa se zica de vreun sinucigas: "da, toata lumea se astepta zicea ca se omoara de 3 ani".
oamenii care vor sa se omoare se omoara si gata nu vin si incep cu vai dar ce grea e viata dar cum sa ma omor mai repede. stii ce zic?
Dar daca intelegi trebuie sa ai si simpatie. Sa stica e dovedid stiintific ca cei care au tendinta sa se omoare sau afirma ca o sa o faca pana la urma o fac in mare parte. Se pregatesc psihologic. Adica intai le e frica. Apoi poate lw motiveaza cate ceva si raman in viata. Si daca putin cate putin raman si fara acea motivare, isi gasesc sfarsitul sperantelor.
Rata sinuciderilor e mai mare la barbati decat la femei pentru ca acestia au mai mult curaj si impulsivitate. Unii nu dau nciun semn. Asa dintr-o data te mira cu un gest.
Am vazut un caz de crima urmata de suicid la un documentar. Era vb de un politist si tot facea curte unei fete. La o conversatie mai serioasa in masina ea il refuza categoric iar el o ucida apoi isi taie venele adanc din mana sa fie aigur ca moare. E neveoie de curaj sa te sinucizi sau sa infrunti un refuz. Tipul era politist, gandeste-te. Astia dau teste psihologice pentru un post. Un "nu" pentru ei insa e mare. Au trasaturi psihopatice.
anonim_4396 întreabă: