| darctron a întrebat:

Salutare TPU, cum pot să-mi pun cercel la urechea stângă singur? Menționez că nu am gaură sau altceva, dar cu ce aș putea face fără să fac idioții?

Răspuns Câştigător
| vmalex21 a răspuns:

Ai 3 variante, ultima nu e recomandata.
1-Te duci la un salon respectiv la un magazin de bijuterii unde au pistol cu cercel medicinal.E cea mai usoara, lipsita de durere.
2-Cauti o tanti asistenta medicala la vreo policlinica, cabinet sau in particular.Eu asa am facut.Nu costa mult, iti face cu un ac.
3-Iti faci singur.Ai nevoie de ac/branula sterila, marker, alcool sanitar, vata.Dezinfectezi lobul urechii cu alcool sanitar, lasi si cercelul 2 ore in spirt.De preferat un cercel din argint sau air.Te speli pe maini, marchezi locul si intepi cu branula.Scoti acul, tai plasticul ala si introducing in el cercelul. Dupa ce ajunge pe partea cealalta, indepartezi plasticul si pui tortita.Per total te costa mai mult, e mai complicat, etc.

7 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Nu fi scartar. T rezolva la un salon de piercings in 10 minute.

| CezaraEM a răspuns:

Du-te la un salon specializat si bun. Nu incerca sa iti faci acasa, poate dai in altele. Stiu pe cineva care si-a facut si a facut infectie!
Nu te juca cu asta!

| darctron explică (pentru vmalex21):

Am văzut că cea mai rapida cale e sa iei cercelul și să-l împingi in ureche ținând degetul pe partea cealaltă, doare puțin și nu îți trebuie niciun instrument, ce părere ai?

| vmalex21 a răspuns (pentru darctron):

Da,e rapida.Insa e putin mai dureros si traumatizant, tija cercelului nu e ascutita in varf ca un fac si va intra mai greu.Se poate ca gaura facuta sa nu fie dreapta.Ai macar cercelul cumparat?

| darctron explică (pentru vmalex21):

Nu, nu am decis încă care să cumpăr, dacă nu am mai avut de a face cu așa ceva niciodată, poate o dau in bară și nu-mi imaginez ce poate zice lumea pe stradă de mine (poate iau de femei fara sa știu)

| vmalex21 a răspuns (pentru darctron):

Mare scofala nu e, iti iei si tu un model simplu din aur sau argint gen bobita sau cerc.Nu sunt de femei, se poarta si la baieti/barbati.Eu am un model din aur, cu in diamant mic, e discret, nu mi-a spus nimeni nimic? Evita uratenile alea cu ciob de sticla.Parerea lumii nu ar trebui sa te intereseze, chiar si in Romania s-a mai dezvoltat lumea, important e sa iti placa tie.Aici unde traiesc am 2 profesori cu asa ceva. Dupa cateva luni de purtare il poti scoate pentru cateva ore, zile. Daca te gandesti sa renunti la el nu ramane ceva mare.