anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se apropie sarbatorile, iar pentru mine asta inseamna multe prajeli delicioase, vreau sa-mi iau o tigaie din aia speciala, cred ca dry cooker, am inteles ca trebuie sa scrie delimano pe ea, dar la top-shop e mult prea scumpa, totusi, e o tigaie amarâtă, unde o pot găsi originală şi ceva mai ieftină?

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Pai toate sunt din tabla. Fie ca sunt de aluminiu, fie ca sunt din otel sau otel inoxidabil. Pentru certitudine ca sunt bine lucrate singura solutie este sa cumperi din magazin si nu de pe net sau prin telefon. Oricum nu recomand teflon. Sunt cele mai otravitoare.

19 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu-s bune de nimic! am o vecina care si-a luat de la top shop si e ca dracu'. Vezi ca gasesti prin magazine mai ieftine si din material mai rezistent. Eu am luat dintr-un magazin supermarket la 37 lei din plic (denumirea tablei acoperite cu o vopsea speciala rezistenta la ardere).

| epurasu a răspuns:

Ce vrei sa prajesti in tigaie...happy happy-aici se discuta despre altceva!

| mona a răspuns:

Sa stii ca nu-i asa speciala precum ii face reclama, o am de doi ani, mai bine iti cumperi alta tigaie

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru mona):

Poate nu e originala

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru epurasu):

Carne, carnati laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Salontanul):

Eu ziceam una din ceramica

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru anonim_4396):

Din ceramica este OK. Alea nu sunt asa proaste ca cele din aluminiu cu teflon. Ia-o daca ai gasit-o.

anonim_4396

Pai asta e chestia, singura certitudine care atesta originalitatea la dry cooker, e sa scrie delimano pe ea, sau ceva de genul, exista si din teflon, dar si eu am auzit ca nu-s ok, eu m-am referit la dry cooker din ceramica, as cumpara si o tigaie simpla din ceramica, numai ca mi-e sa nu iau ţeapă si sa nimeresc una din tablă

anonim_4396

Da, stiu. mersi

| ANONIMANONIMI a răspuns:

Buna! Sfatul meu este sa-ti iei un grill.Este foarte bun pentru ca nu mai trebuie ulei, si poti pune legume langa carne.Eu am asa ceva, si oricand ai pofta de ceva imediat se prajeste(5-10 min maxim)(chiar si carne de miel din cate imi aduc aminte)happy

| ANONIMANONIMI a răspuns:

Daca ai grill iti iei adio de la tigaie(costa putin mai mult in jur de 70 de lei, insa il ai mereu, nu exista riscul de a se arde sau mai stiu eu )

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru ANONIMANONIMI):

Mersi, insa nu vreau ceva electric

| CrisR a răspuns:

Eu am luat tigaie Delimano originala de la Cora cu reducere destul de mare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru CrisR):

Ai avut cupon din ala de reduceri? cum e, e buna?

| CrisR a răspuns (pentru anonim_4396):

Au fost acum aproximativ 3 saptamani reduceri la Cora la gama Delimano (parca 25%). Eu am si card Cora. Este extraordinara. De cand am cumparat-o mai mult la ea gatesc. Si se curata foarte repede, fiind cu interior ceramic. O recomand cu incredere!

anonim_4396

Am vazut-o si eu acum 3 zile, 150 ron parca, destul de scumpa

| CrisR a răspuns (pentru anonim_4396):

Cred ca de Sarbatori vor fi iarasi reduceri. Sa ai in vedere si alte hipermarket-uri.

anonim_4396

Da, s-ar putea sa fie reduceri