Da. la cofetarii si restaurante sunt specialisti buni si au aparatura si dotari profesionale. normal ca e mai bine cu rom daca ai.
Eu am incercat cum zici tu si tot nu i la fel de bun. Aia de la cofetarii mai adauga si putine Euri de is asa de bune
Salutare! Desigur, poti adauga rom dar diluează-l putin deoarece la prăjiturile cum ar fi checul sau pandispanul, ori prăjiturile cu blat "burete"se poate simti la gustare ca in prăjitură romul este puternic si da senzatia de imbatare. Poti adauga si zahar ars în aluat ca sa aiba gust fin, si coaja de lămâie.Meriti"a doua sansa"
Buna, romul pus in crema pentru cozonac se dilueaza? Nu vreau sa cumpar o sticla de rom degeaba, in schimb m-ar bucura sa mearga la cozonac.
Nu stiu daca e strict necesar, dar ai putea sa il diluezi 50%.
Am vrut sa intreb daca se reduce offf. Multumesc frumos.
Se reduce din cauza temperaturii ridicate din timpul coptului, cam in 20 de minute.
anonim_4396 întreabă: