Buna!
Nu exista savarine de post, am cautat si eu pe Google, din pacate nu este asa ceva.
Daca vrei iti dau o reteta usoara de savarina, dar imi pare rau ca nu-ti pot da de post,
SAVARINA CU ALUAT ECONOMIC
6 portii
Ingriedente aluat:zahar pudra, 3 oua, 40 g de pesmet fin, coaja de la 1/2 lamaie.
Sirop:50 g de zahar, 200 ml de apa.
Ornat:150 g de frisca.
Preparare:Freci galbenusurile cu zaharul pana devin spumoase.Adaugi pesmetul, coaja rasa de lamaie si albusurile batute spuma tare.Compozitia o torni intr-o forma unsa cu unt si presarat putin pesmet.O coci la cuptor, la foc potrivit, 30-35 de minute.O rastorni pe o farfurie si dupa ce se raceste, o insiropezi.
Ornezi cu frisca.
Imi pare rau ca nu-ti pot da in varianta de post, dar nu este, sper ca te-am ajutat cat de cat!
Te pup!
Daca nu e, nu e; o voi incerca pe aceasta. Multumesc mult!
In sfarsit m-am apucat de savarine...
Spune-mi, te rog, cat zahar pudra se pune?!
Multumesc!
Buna din nou!
Scumpa,cum sa-ti spun, nu se precizeaza cantitatea, reteta e scrisa din caietul mamei mele, insa acolo, nu este precizata cantitatea.
Stiu, ca acum pare imposibil, dar asta este, nu scrie cat zahar pudra se pune.
Te pup!
Multumesc oricum, esti o scumpa!
Si eu am cautat pe Google; am apelat la voi pentru ca am cumparat de la cofetarie si ei spun ca e de post... Oricum, multumesc!