Buna!
Nu exista savarine de post, am cautat si eu pe Google, din pacate nu este asa ceva.
Daca vrei iti dau o reteta usoara de savarina, dar imi pare rau ca nu-ti pot da de post,
SAVARINA CU ALUAT ECONOMIC
6 portii
Ingriedente aluat:zahar pudra, 3 oua, 40 g de pesmet fin, coaja de la 1/2 lamaie.
Sirop:50 g de zahar, 200 ml de apa.
Ornat:150 g de frisca.
Preparare:Freci galbenusurile cu zaharul pana devin spumoase.Adaugi pesmetul, coaja rasa de lamaie si albusurile batute spuma tare.Compozitia o torni intr-o forma unsa cu unt si presarat putin pesmet.O coci la cuptor, la foc potrivit, 30-35 de minute.O rastorni pe o farfurie si dupa ce se raceste, o insiropezi.
Ornezi cu frisca.
Imi pare rau ca nu-ti pot da in varianta de post, dar nu este, sper ca te-am ajutat cat de cat!
Te pup!
Si eu am cautat pe Google; am apelat la voi pentru ca am cumparat de la cofetarie si ei spun ca e de post... Oricum, multumesc!
Daca nu e, nu e; o voi incerca pe aceasta. Multumesc mult!
In sfarsit m-am apucat de savarine...
Spune-mi, te rog, cat zahar pudra se pune?!
Multumesc!
Buna din nou!
Scumpa,cum sa-ti spun, nu se precizeaza cantitatea, reteta e scrisa din caietul mamei mele, insa acolo, nu este precizata cantitatea.
Stiu, ca acum pare imposibil, dar asta este, nu scrie cat zahar pudra se pune.
Te pup!