| SAndreeaG a întrebat:

Stiu ca e neobisnuita intrebarea, dar mie asa imi place. Deci : Cum sa fac mamaliga cu cocoloase?

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

N-am înţeles exact ce-ţi place : întrebarea neobişnuită sau mămăliga cu cocoloaşe...

Acum, lăsând gluma la o parte, dacă ( totuşi ) doreşti o mămăligă CU cocoloaşe, atunci trebuie să NU o amesteci prea bine, să foloseşti o lingură pentru a amesteca ( în locul telului ).

Toate cele bune.

10 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Nu o mesteci...asa se formeaza cocoloasele happy

| SamSon a răspuns:

Deci. iei mamaliga si branza. iei branza, o bagi in mamaliga si o faci rotunda. cred ca asa se face, din cate tin eu minte. Ideea e ca o sa arate ca niste bile laughing. si inauntru o sa fie branza.

| SAndreeaG explică (pentru SamSon):

Nu vroiam asalaughing. Vreau sa fie cocoloase de mamaliga, facute din mamaliga. Dar sa nu fac eu bile laughingrolling on the floor. Stii, cand fierbe, sa se formeze niste mamaliga mai tare. Nu stiu cum sa explic...

| LolaLollita a răspuns:

Din ce stiu eu, cocoloasele se refera la malaiul care nu s-a amestecat bine. Asadar daca asta vrei (dar ma cam indoiesc) nu o amesteca foarte bine.

| Latinmoon a răspuns:

Iei branzica sau smantana si o invalui in mamaliga.
Gen un bulgare de mamaliga cu branzica/smantana la mijloc.
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faci biluţe din nas, iei mămăligă şi înveleşti biluţele şi gata, ai mămăligă cu cocoloaşe.

| MissDi a răspuns:

DACI MAMALIGA NORMALA. Dupa care o iei o colingura sau cu mana(da vezi k frige)Si bagi branza in ea.in ce ai luat tu in mana

| JockerStoica a răspuns:

Deci faci mamaliga intr-o oala si nu o lasi decat 20 de minute ca asa face cocoloase altfel nu face daca o lasi ai mult de 20 de minute. Vorbesc serios sincer. Funda?

| AlexTitan a răspuns:

Fierbi apa cu putin malai, apoi cand incepe sa fiarba adaugi restul de malai si se fac o gramada de cocoloase mie mi-a iesit sper sa te descurci. Bafta tongue

| alexandrabcdefghijklmn a răspuns:

Ce intrebara mai este si asta?