Bună!
N-am înţeles exact ce-ţi place : întrebarea neobişnuită sau mămăliga cu cocoloaşe...
Acum, lăsând gluma la o parte, dacă ( totuşi ) doreşti o mămăligă CU cocoloaşe, atunci trebuie să NU o amesteci prea bine, să foloseşti o lingură pentru a amesteca ( în locul telului ).
Toate cele bune.
Deci. iei mamaliga si branza. iei branza, o bagi in mamaliga si o faci rotunda. cred ca asa se face, din cate tin eu minte. Ideea e ca o sa arate ca niste bile . si inauntru o sa fie branza.
Fierbi apa cu putin malai, apoi cand incepe sa fiarba adaugi restul de malai si se fac o gramada de cocoloase mie mi-a iesit sper sa te descurci. Bafta
DACI MAMALIGA NORMALA. Dupa care o iei o colingura sau cu mana(da vezi k frige)Si bagi branza in ea.in ce ai luat tu in mana
Din ce stiu eu, cocoloasele se refera la malaiul care nu s-a amestecat bine. Asadar daca asta vrei (dar ma cam indoiesc) nu o amesteca foarte bine.
Deci faci mamaliga intr-o oala si nu o lasi decat 20 de minute ca asa face cocoloase altfel nu face daca o lasi ai mult de 20 de minute. Vorbesc serios sincer. Funda?
Iei branzica sau smantana si o invalui in mamaliga.
Gen un bulgare de mamaliga cu branzica/smantana la mijloc.
Bafta!
BiaAmi întreabă: