Bună!
Acel tip de prăjitură pare a fi o "spumoasă" ( vezi http://www.cofetariacristina.ro/produse/cofetarie/spumoasa/ ) cu bezea de căpşuni.
NU vei găsi FIX reţeta acelei prăjituri deoarece e preparată de un laborator de cofetărie şi reţeta este "secretă".
Eventual, poţi găsi diverse reţete pentru spumoasă la linkul :
http://www.e-retete.ro/retete/spumos
http://www.petitchef.ro/......fid-342698
La preparare se pot folosi şi foi de cremeş ( de cumpărat ), iar spuma de căpşuni se bate în adaos cu gelatină ( pentru a păstra consistenţa fermă ).
Iar deasupra ( se prepară şi ) se ornează cu o bezea ( tot de căpşuni ).
Toate cele bune.
Bună.
http://www.gustos.ro/retete-culinare/prajitura-cu-capsuni-si-bezea.html
http://www.retetaperfecta.ro/....../deserturi
Poftă bună!
Pa, pa.
Bună!
http://retete.flu.ro/retete-recomandate/prajitura-bezea/
http://www.gustos.ro/retete-culinare/prajitura-cu-capsuni-si-bezea.html
http://www.la-baguette.ro/......si-gem.htm
Te pup şi poftă bună!
Cea mai "corectă" reţetă de preparare a bezelei pentru Spumoasă este cea de la linkul :
http://www.e-retete.ro/retete/spumos
Dacă doreşti, în loc de zmeură, se pot pune căpşuni.
Totuşi, îţi recomand s-o faci cu bezea de zmeură deoarece este mult mai AROMATĂ şi parfumată!
Mersi pentru fundiţă.
O seară plăcută.
LisaJulie întreabă: