Nu iese cu crema vegetala, trebuind doar frisca facuta din ou!
https://savoriurbane.com/ganache-de-ciocolata-reteta-de-cofetarie/
Am cumparat-o din neatenție si grabă ca se închidea magazinul și doar acasă am văzut ca e vegetală? ..Mulțumesc oricum
Nu-i bai, o folosesti la alta prajitura, ca-i sezonul Craciunului, cu multe petreceri, bucate alese si dulciuri sofisticate.
Un ganache reusit se face din cu frisca naturala cel putin 30%Sunt multumita cele dela Pilos!
Am cumparat-o din neatenție si grabă ca se închidea magazinul și doar acasă am văzut ca e vegetală.De-obicei și eu am făcut cu cea normala de 32 %. Mulțumesc pentru răspuns oricum
Eu folosesc doar frișcă naturală nu am încercat încă cu vegetală dar cred că se poate!
Din ce am citit nu cred ca ar ieși ceva?
Sincer nu-mi place frișca vegetală eu fac produse de patiserie foarte des dar nu am folosit niciodată dar sunt cofetarii care fac adevărate minuni cu produse vegetale
Da, într-adevăr. O sa ma uit sa văd ce pot sa fac cu ea. nici eu nu am mai folosit o ca am luat o din greșeală vegetală, doar acasă am văzut ce e așa