Nu iese cu crema vegetala, trebuind doar frisca facuta din ou!
https://savoriurbane.com/ganache-de-ciocolata-reteta-de-cofetarie/
Un ganache reusit se face din cu frisca naturala cel putin 30%Sunt multumita cele dela Pilos!
Eu folosesc doar frișcă naturală nu am încercat încă cu vegetală dar cred că se poate!
Am cumparat-o din neatenție si grabă ca se închidea magazinul și doar acasă am văzut ca e vegetală? ..Mulțumesc oricum
Am cumparat-o din neatenție si grabă ca se închidea magazinul și doar acasă am văzut ca e vegetală.De-obicei și eu am făcut cu cea normala de 32 %. Mulțumesc pentru răspuns oricum
Nu-i bai, o folosesti la alta prajitura, ca-i sezonul Craciunului, cu multe petreceri, bucate alese si dulciuri sofisticate.
Sincer nu-mi place frișca vegetală eu fac produse de patiserie foarte des dar nu am folosit niciodată dar sunt cofetarii care fac adevărate minuni cu produse vegetale
Da, într-adevăr. O sa ma uit sa văd ce pot sa fac cu ea. nici eu nu am mai folosit o ca am luat o din greșeală vegetală, doar acasă am văzut ce e așa