| Gustos.ro a întrebat:

Tu ce mananci la serviciu la pranz?

104 răspunsuri:
| krys876 a răspuns:

De obicei nu sunt la servici la pranz, dar cand sunt, mananc salate sau fructe, iaurt si cam atat.

| altchitibus a răspuns:

Iaurt cu fulgi de porumb...

| aalina a răspuns:

Cornuri, iaurt, placinta, fructe

| sanda_6757 a răspuns:

O salata sau un sandvis

| ildikobalogh a răspuns:

Impreuna cu sotul meu (lucram la aceeasi firma)mancam mancare gatita de mine-ciorba (supa) si felul doi, ceva usor si bun

| ildikobalogh a răspuns:

Impreuna cu sotul meu (lucram la aceeasi firma) mancam ceea ce gatesc eu.Deci ciorba(supa)si felul doi, orice ar fi bun.

| campeanclaudia a răspuns:

Sandwisuri.Este mai la indemana, usor de transportat si de pastrat.

| elissafanea a răspuns:

O salata mixta cu:rosii, castraveti, ceapa, porumb dulce, salata verde si ce mai am prin frigider...mai ales ca e vara... e foarte...racoritoare.

| 7865 a răspuns:

Salate; de rosii, de varza, de tot felul

| elena091970 a răspuns:

Da, mananc uneori mancare incalzita dar cel mai des mananc racituri, adica pate de ficat, cascaval, branza si altele!

| ginai a răspuns:

Diversificat: mancare gatita adusa la casoleta si incalzita la microunde(am la serviciu), salate ...mamaliguta facuta la microunde... o bunatate; nu ma plang

| eugda a răspuns:

La pranz eu mananc piure de cartofi/pilaf cu salata de rosii si ardei gras pregatite de dimineata de acasa, alaturi de dua bucati de branza de oi, iar ca desert mai pap o inghetata sau o merdenea/branzoica/corn cu ciocolata/strudel de mere cumparate sau pregatite in casa.

| larisica a răspuns:

Sunt functionar public. Mananc printre picaturi, cand gasesc 2 min libere. De obicei, ceva usor: lactate, legume, fructe.

| venera81 a răspuns:

Eu mananc ceva pregatit de acasa, e mai sigur si sanatos. O portie de cartofi natur si un piept de pui la gril, plus o salata de varza, si mai sunt atatea posibilitati. Un fruct si ceva dulce, neaparat, pentru energie si buna dispozitie. Yummy! Pofta buna!

Întrebări similare