Lucrez de acasa, iar cand mai ajung pe la firma, imi iau de acasa ceva ce poate fi transportat intr-o cutie ermetica si nu necesita incalzire: salata, sandvisuri, oua, depinde.
Astazi, avem snitel cu piure de cartofi si salata de vara + o salata de ton ca desert
Shin.
Fructele nu imi lipses dupa parnzul luat la serviciu pentru ca am pamant la tara si mai iau de pe acolo, imi plac snitele, ficateii de pui, crenvusti din piept pui, sunca presata, oua fierte sau eventual cumpar un kebab doua cand nu am nimic pregatit, cam din acestea prefer sa iau la servici dar sunt si momenmte in care nu imi permit cele de mai sus si nu imi e rusine sa recunosc, am spus prefer nu ca si fac, sunt momente cand m-am dus si cu cartofi fierti sau cativa covrigi.
Ieri m-a salvat o shaorma, simteam ca lesin de foame Azi nu am avut timp sa plec, ca parca au inebunit astia si trag de mine in toate partile, astia nu stiu decit de unde se deschide un calculator si sa stea pe mess, asa ca ma cheama pentru toate rahaturile. O sa krap dracu de foame
Uneori snitele, dar de cele mai multe ori, pentru ca ma satur de ele, imi iau intr-o caserola o portie din mancarea gatita pe care o am in frigider in ziua respectiva (noroc ca avem cuptor cu microunde la serviciu...)
La pranz eu mananc piure de cartofi/pilaf cu salata de rosii si ardei gras pregatite de dimineata de acasa, alaturi de dua bucati de branza de oi, iar ca desert mai pap o inghetata sau o merdenea/branzoica/corn cu ciocolata/strudel de mere cumparate sau pregatite in casa.
Avand programul de la 8 la 16, 30, intotdeauna imi iau "pachetel". Iarna consum sandwich-uri, dar vara intr-o cutie de plastic imi fac un fel de salata greceasca din branza, rosii, ardei si castraveti evitand sa mananc cu paine. Este si mai sanatos dar si usor pe caldurile excesive.
IoanaMincu întreabă: