Cat de prostanaci ati fost toti... Voi nu v-ati prins ca nenorocita aia de pisica, o Kitty Galore...intreba daca va place sa mancati catelusi? Voi nu vedeti categoria?
Mie îmi plac foarte mult pisicile deoarece sunt aşa de pufoase şi drăguţe le ador aşa de mult, dar eu am avut 2 câini până acum
Desigur şi câini sunt foarte loiali, frumoşi :X.
Până acum am avut un Ciobănesc German şi un Pichinez Regal
Îmi mi-e dor aşa de mult de ei o trecut foarte mult timp de când nu i-am mai văzut, ultima dată am vizitat-o pe Dolly ( Ciobănesc German ) şi am văzut că are puii :X. Şi Pichinezu nu am putut să îl vizitez.
Deci în concluzie îmi plac pisicile dar am avut câini . Desigur îmi plac orce fel de animal cum e el, nu am preferinţe de genu acesta la tema animale!
Baftă.
Bineinteles, la fel si pisicutele! Sunt draguti. Sa ma exprim in cateva cuvinte ca sa vezi si tu mai bine, ca acest raspuns al meu sa fie mai explicat:
Pisicutele trebuie rasfatate, mangaiate, tinute la caldura, date cu degetelul dupa barbita, mancarea preferata si sa le faci pe placul lor, nu uita daca pisicuta ta a iesit o zi si ai vazut ca s-a tavalit prin mizerie si asa a stat toata ziua, nu strica chiar de loc o micuta baita, la fel si catelul. Asa arata un animal adevarat! Chiar si daca pisicutei nu ii place.
Iar cu catelul:
El adora plimbarile si joaca, asta e clar! Du-te intr-un parculet cu el, si cu o minge, joaca-te maxim jumatate de ora cu el si plimba-l! Cand ajungi acasa, pune-i mancarea si apoi, sa mearga la nani. Apoi, il mangai putin, daca blanita lui este prea aspra inseamna ca trebuie spalat, mangaie-l si rasfata-l! Apoi incearca sa iti petreci putin timp cu el. Se va bucura!
Sper ca te-am ajutat!
Avand in vedere ca ai postat la gastronomice, ma gandeam sa-ti raspund ca sunt gustosi, dar sigur te oripilezi
Da imi plac foarte mult chiar am unul de 6 ani.nu stiu ce mas face fara el ... funda?:*
Buna dimi daaaaaaaaaaaaaaaa, doar nu degeaba am 2 un lup si un pechinez sunt copilasii mei, cand raman singurica acasa cu ei "vb", ma joc
Imi plac cainii. Catelusii nu raman mici si neajutorati, cresc, isi afirma caracterul dar tot induiosatori raman.
Ii ador
dar bine inteles numai mult ca pisicile...a un motan si prin sugestiile celor de pe TPU i-am dat numele lulu :X
Da,iar tu ai fost cel mai prostanac dintre toti ca te bagasesi intr-o zona destul de sensibila si periculoasa pentru toti adeptii lui Anubis.Ai o fundita, draga viitoare cina .
Surioara geamana! Tu esti? App, unde era mamica noastra?
ColorWorldFantezi întreabă: