Am notat reteta ta si o s-o incerc chiar acum de Rusalii pentru ca, voi avea musafiri. Cred ca este buna si o sa ne placa. Iti multumesc pentru ocazia pe care mi-ai oferit-o si cred ca o vor incerca si alti utilizatori TPU. Spor la gatit tie, iar noua Pofta buna.
Deja salivez! In seara asta nu mai am timp, dar maine sigur o voi face si dupa aceea iti spun cum mi s-a parut!
Am facut salata! Absolut delicioasa! Sotului meu i-a placut foarte mult - am primit laude
Acum sa-ti dau si eu o reteta care are mare succes la noi in casa:
-1 piept de pui, fiert
-ciuperci 300-400g (pot fi conservate sau proaspete si le calesti in putin unt
-maioneza din 2 galbenusuri
-castraveti murati (dupa gust)
-un catel de usturoi
Toate ingredientele se toaca marunt si se amesteca, se pun intr-un bol, se orneaza frumos si... pofta buna!
Incercati sa aproximati bine cantitatile. depinde de fiecare... incercati cantitati mici prima data. Daca va place salata mai acrisoara adaugati mai multi catraveti, dupa gust. CHiar vreau aprecierile voastre pozitive/ negative. nu se serveste pe loc, ar fi bine sa o lasati putin timp la odihnit, ca sa se imprieteneasca toate ingredientele chiar si a 2a zi e perfecta :X o adorr
Incercati sa aproximati bine cantitatile. depinde de fiecare... incercati cantitati mici prima data. Daca va place salata mai acrisoara adaugati mai multi catraveti, dupa gust. CHiar vreau aprecierile voastre pozitive/ negative. nu se serveste pe loc, ar fi bine sa o lasati putin timp la odihnit, ca sa se imprieteneasca toate ingredientele chiar si a 2a zi e perfecta :X o adorr