Sarmale?
Drob de miel, friptura de miel, pască, ouă rosii.
Pe langa, pot fi si niste sarmale de varză murată cu niste carnita de porc.
Si cand pot sa vin sa degust?
Duminica, după ce venim de la Inviere.
Ma iei pe la tine sa ma imbubi de mancare?
Este paste nu craciun
Si eu ce am zis?
Da.
Bine, astept sa ma suni
Ai de asteptat.
La ce preturi sunt crezi ca mai face cineva ceva? Toti maninca ce isi permit numai au bani sa faca 5 feluri de mincare plus prajituri. Si ziua de paști e o zi ca oricare alta nu este nimic special deosebit, daca ai o ciorba si felul doi sa zici saru mina.
Cele obisnuite pe care le face toata lumea, nimic fancy. Daca ai nevoie de inspiratie gasesti pe internet cat sa-ti ajunga pentru doua vieti.
Un bors (curcan sau rasol de vita), friptura, oua rosii, pasca...
oricum suntem in dezbateri
As vrea sa fac gratar dar e un bulangiu pe aici pe la mine care suna la militie.
am la carne in frigider si nu stiu ce sa fac cu ea, probabil o s-o fac pe gril sau nu situ.
Poti sa cumperi gratar special pentru aragaz. E foarte practic.
Din ala metalic care se baga in priza? face mult fum si pute casa 2 zile a fum.
Nu, ma refer la asta. https://www.emag.ro/......D5TDN7MBM/ Nu face fum deloc
E din ala cu apa, nu multumesc, am avut si nu mi-a placut.
Si tuica la plic si aia e!
Există? Ai încercat?
Da, exista!
Nu am incercat. Ai vreo reteta preferata?
Și eu caut rețeta perfecta
Ouă. Carnea de miel nu o suport, mi se pare că pute, iar dacă dau și de grăsime devine grețoasă.
Tu?
Carnea de miel e sanatoasa si bogata in nutrienti
Cozonac nu?
Da, carnea de miel are un gust/miros aparte...nu toti o prefera. O sa fac pasca, oua vopsite natural, cu coji de ceapa, o tarta cu spanac, ciorba si niste peste cu mujdei. Yum yum :p
Cele traditionale. Anul asta am sa "subtiez" lista. Doar oua rosii, pasca cu branza (imi place cea cu smantana, dar nu ma mai lasa ficatul), o bucata mai mica de drob.
LisaJulie întreabă: