Bună!
Eu îţi RECOMAND "Pâinea Grâu Întreg" = pâine 100 % integrală - vezi linkul :
http://www.velpitar.ro/grau-intreg/
Eu NUMAI acest tip de pâine îl consum de aproape un an!
Sau, poţi consuma pâine de secară : e foarte sănătoasă.
NU se renunţă la pâine, dar se mănâncă puţină ( 1-3 feliuţe/zi ).
Toate cele bune.
Va multumesc, din nou, acum doua saptamani am cumparat prima paine integrala (eu am vazut doar sortimente cu peste 60% si pana in 80%, deci probabil am omis acest tip de paine). Revin la o alimentatie normala, dupa o perioada in care nu am prea mancat (am renuntat de 3 luni la paine si inainte nu -mi faceam griji de sanatate sau greutate mancam orice fel de paine, dar acum am inteles ca cea alba este nesanatoasa) si acum eram cam dezorientata. Multumesc, eu aleg o felie pe zi dimineata.
Cu plăcere!
NU vei găsi acest tip de pâine prin brutării!
În schimb, se găseşte prin super/hiper-market-uri de genul : Auchan, Billa, Lidl, Cora, Real, Kaufland, etc.
Sau chiar în alimentarele mari de cartier...
Într-adevăr, pâinea NEGRĂ "veritabilă" ( sau cea de secară ) este mult mai SĂNĂTOASĂ decât pâinea albă!
Acum, la început, vreo 2-3 luni este suficient o felie de pâine/zi ( dimineaţa sau la prânz ), până îţi "revi".
Apoi se pot consuma 2 felii pe zi, în următoarele 2 luni şi abia apoi vei putea trece la 3 felii/zi ( "regim" de menţinere ).
O zi frumoasă.
Girl,painea nu e asa dificila.Cu germeni de grau, etc. Nu conteaza.Nu exagera cu painea si va fi ok! EA e satioasa, perfecta pentru. o supa sau altceva! NU RENUNTA LA PAINE! E super buna, in cantitati ok!
Poti manca 2 felii dimineata pentru ca o sa le "arzi" si nu o sa se puna nimic pe tine.
doc70 întreabă: