Bună!
PREFER cafeaua solubilă NESCAFÉ Brasero Strong
Simplă/"black" - FĂRĂ lapte, frişcă, sau alte "prostioare"!
De ce?
Pentru că are un alt gust/aromă faţă de cafeaua măcinată
Ştii vorba aceea : "Gusturile NU se discută!"
Toate cele bune!
Heeeei! Iti va raspunde o mare iubitoare de cafea (cam 3 canute/zi... da, stiu ca nu e chiar sanatos). Cafeaua preferata este Segafredo, cu lapte si mult zahar. Insa, din cand in cand, ma "premiez" cu unele cu aroma de vanilie (cafea pe care o gasesti in magazine cu cafea/prajitorii).
Savurare placutaaa!
Din cate tin minte la orele de biologie ne-a spus ca nu e bine sa pui lapte in cafea, reactioneaza calciul cu nu stiu ce acid din cafea si nu e deloc sanatos rezultatul
Trebuia tu sa ma "certi"... are si omul o placere in viata asta si nici de aceea nu se poate bucura! Imagineaza-ti ca pun si vreo 5 lingurite/cubulete/pliculete de zahar intr-o canuta... mai conteaza laptele?
Totul dauneaza, e bine sa nu faci exces, dar aici nu despre asta vorbim, ci despre amestec, care e mult mai grav, noua asa ni s-a spus, acea combinatie e foarte nociva, poate cauti niste informatii si mai reduci
Eu cred ca numele nu conteaza ci modul in care cafeaua este pregatita. Aceea la ibric este imposibil de baut. Important este aparatul cu care o faci. Oricum, beau Kimbo clasic. Pana acum mi s-a parut cea mai buna cafea cu o aroma placuta.
Anonim820 întreabă:
anonim_4396 întreabă: