Eu cred ca numele nu conteaza ci modul in care cafeaua este pregatita. Aceea la ibric este imposibil de baut. Important este aparatul cu care o faci. Oricum, beau Kimbo clasic. Pana acum mi s-a parut cea mai buna cafea cu o aroma placuta.
Bună!
PREFER cafeaua solubilă NESCAFÉ Brasero Strong
Simplă/"black" - FĂRĂ lapte, frişcă, sau alte "prostioare"!
De ce?
Pentru că are un alt gust/aromă faţă de cafeaua măcinată
Ştii vorba aceea : "Gusturile NU se discută!"
Toate cele bune!
Heeeei! Iti va raspunde o mare iubitoare de cafea (cam 3 canute/zi... da, stiu ca nu e chiar sanatos). Cafeaua preferata este Segafredo, cu lapte si mult zahar. Insa, din cand in cand, ma "premiez" cu unele cu aroma de vanilie (cafea pe care o gasesti in magazine cu cafea/prajitorii).
Savurare placutaaa!
Din cate tin minte la orele de biologie ne-a spus ca nu e bine sa pui lapte in cafea, reactioneaza calciul cu nu stiu ce acid din cafea si nu e deloc sanatos rezultatul
Trebuia tu sa ma "certi"... are si omul o placere in viata asta si nici de aceea nu se poate bucura! Imagineaza-ti ca pun si vreo 5 lingurite/cubulete/pliculete de zahar intr-o canuta... mai conteaza laptele?
Totul dauneaza, e bine sa nu faci exces, dar aici nu despre asta vorbim, ci despre amestec, care e mult mai grav, noua asa ni s-a spus, acea combinatie e foarte nociva, poate cauti niste informatii si mai reduci
Anonim820 întreabă:
anonim_4396 întreabă: