| mary a întrebat:

Voua ce va place sa mancati?
P. S. daca va lace fast food-ul nu mai postati nimic

Răspuns Câştigător
| anad a răspuns:

Nu mananc nimic de la fast food si imi place sa-mi gatesc eu toate felurile de ciorbe, supe, tocanite, fripturi, salate si sa le mananc proaspete!

11 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Pizza.Este mancarea mea preferata.Si sunt un iubitor de dulciuri, nu le rezist.love struck

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Imi place varietatea, nu doar 2-3 feluri de mancare happy
Si acum, Symona, repeta dupa mine: d-e-l-i-c-a-t-e-s-a cand e vorba de o mancare buna, speciala. Delicatete este insusirea de a fi delicat happy

| Barajag a răspuns:

Mie imi place supica de pui, salata de rosii si castraveti si ce mi-as dori eu acum sa pap, ar fi niste macaloane cu blanzahee hee

| Black_Cherry a răspuns:

Mie imi plac spaghetele cu sos:X:X si supa de rosii

| Ea12345 a răspuns:

Mie imi plac cartofii prajiti(cred ca e fas-foodhee hee ), dar si o anumita ciorba radauteana facuta de mama love struck

| Puiutz a răspuns:

Supica cu taieteibig grin, paghetele =p~, supica de dovlecei, salatele, cartofi scazuti etchappy.

| anss23 a răspuns:

Imi place supa cu crutoane si salata orientala.happyin rest imi plac mai multe feluri de mancare si mai mananc si fast-food dar foarte rarbig grin

| Aiwendil a răspuns:

Imi place sa mananc ciocolata, inghetata, ciorba de urzi(e preferata mea), salata de salata, salata de varza, sarmale, salata beuf/beouf(nu stiu cum se scrie) si etc. happy

| Symona a răspuns:

Mie imi place fff mult vara salata de rosii cu branza, cu ou, cu putin peste si maioneza happy e o delicatete happy thumbs up

| never2say4never a răspuns:

Imi plac foarte mult pastele cu sos de busuioc.

| ●ąƖɗą●Φ iЦвęsƮę Рę lęжЦ● a răspuns:

Urăsc mâncarea de la fast-food :-]. Păi îmi place supa de găluşte.
spaghete cu zahăr sau cu cheese -.-''!
Urăsc salamul.Yuck! îmi vine să vomit dacă îi simt prezenţa salamului! Cu drag M E L O D Y :]. Kiss u >big grin

Întrebări similare