Iti trebuie un suc de rosii mai consistent. Eu habar nu am sa fac mancaruri din-astea complicate in bucatarie, stiu sa fac doar asa ce e mai simplu. Uite aici o reteta: http://www.ce-retete-mai-fac-fetele.ro/......pizza.html
Buna ideea. si o sa pun si un praf de faina in el.
Nu e deloc greu sa faci pizza.Eu is baiat si-ti fac pizza de la preparat blatu, lasat la dospit aranjat ingredientele si prajit la cuptor in cam 2 ore.E foarte usor...
2ore!:O ce pizza faci tu. in 15 min e gata si cu cel mai pufos blat...
Poi dureaza cam 10-15 minute sa faci blatu, 45-60 min dospitu vreo 10 minute aranjatu preparatelor pe ele si cam 20-30 minute prajitun cuptor... Imposibil sa le faci toate astea si in 1 ora daramite 15 min
Coace blatul pe jumatate fara nimic pe el. Apoi il scoti, pui sosul de rosii, celelalte ingrediente si coci pana cand blatul este complet copt.
Dupa cum am spus si mai sus, am incercat aceasta varianta si nu mi-a iesit.
pana la urma am reusit sa o fac buna punand totul de la inceput (doar ca sucul de rosii l-am mai amestecat si cu niste condimente...)
Bună!
Cel mai CORECT răspuns a fost DEJA dat de @morningstar!
NU am să-l mai reiau ( nu ar fi cinstit ).
Eventual, poţi folosi pastă de roşii ( deoarece este mai groasă ), sau un ketchup mai gros.
În nici un caz NU este indicat să foloseşti suc de roşii deoarece este foarte subţire.
Toate cele bune.
Blatul de pizza doar se unge cu suc de roșii practic se dă cu o pensulă... nu se pune în strat gros.
Depinde cum prepari pizza!
Eu sosul îl fac mai gros, deși adaug și ketchup, vin și apă! Trebuie fiert bine.
Când fac cu aluat de casă, atunci pun sosul pe aluat după ce l-am pus în tavă, deci așa cum este el, apoi torn sosul. Poți pune după celelalte ingriediente.
Când fac mai multă pizza, atunci adaug toate ingriedientele în sos.
Le călesc ușor prima dată, apoi torn sosul de roșii + ketchup și ce mai pun eu. Îl fierb bine și torn peste aluat.
Nu rămâne umed! Ci foarte crocant jos.
Ah, ca să fie moale și bună pizza și după ce se răcește, adaugă puțin lapte în aluat.
Poftă bună!
Tu te referi la sucu de rosii din rosile proaspete sau bulion? Eu puneam bulion pe blat ca sa tine toate lipite de el, dar mierzi rosilor il tai si-l pui dupa, nu e mare lucru.La fel la sfarsit poti pune si bulionul.
Nu-mi place ketchup-ul si crede-ma, nu pun asa mult suc de rosii...
Eu la fel procedez, bag blatul intai, dar il las sa se coaca aproape in totalitate..Creste frumos, pufos apoi pun ingredientele..Si eu am av pb asta de multe ori, insa acum stiu ce am de facut..Am auzit la o pizzerie ca lasa blatul jum de ora la frigider, si iese crocant.Acum depinde cum preferi
Am facut si asta, nu merge.
anonim_4396 întreabă: