Nu știu sigur.Dar uite un site care te învață cum să gătești niște gogoși fără drojdie.E mai bine așa decât să îți iasă niște aiureli.
http://www.gustos.ro/retete-culinare/gogosi-pripite-fara-drojdie.html
Succes!
Drojdia nu are nicio legatura cu gustul, ajuta doar sa fie aluatul mai pufos.
Praf de copt ai? Poti face gogosi si cu praf de copt. Bati un ou cu un tel, adaugi 200 g iaurt si amesteci. Dupa aia adaugi 3 linguri de zahar, un plic de zahar vanilat si o lingurita de praf de copt. Le amesteci bine dupa care incorporezi 150 g faina. Iei cu lingurita din aluat si pui in baie de ulei incins. Le prajesti la foc mic pana se rumenesc. E fain la reteta asta ca nu trebuie sa stea la dospit.
anonim_4396 întreabă:
Balazsemma1989 întreabă: