Ce suma credeti ca primesti la amanet daca oferi un Akai Profesional PAD MPD 218 Launchpad?
Știe cineva unde pot gasi cadouri de genul? http://vm.tiktok.com/FVAuwP/
Știți cumva daca găsesc pungi din acelea în care se puneau suruburi in Kaufland sau Profi? Aveau un fermoar roșu, puteai pune in ele lucruri foarte mici (acum depinde și de dimensiunea pungii)....? (mai mult)
De ceva vreme caut online, cât și în magazinele din orașul meu un caiet ca cel din poză: https://imgur.com/a/FAgyliI și nu găsesc. Știe cineva pe ce site românesc pot găsi acest gen ...? (mai mult)
Astazi am vrut sa comand ceva cu cardul de pe CEL. ro, dar nu am putut deoarece imi zicea ca, cardul meu de credit nu este valid. Am incercat de cateva ori, iar dupa am renuntat. Am comandat...? (mai mult)
Am comandat ceva de pe hv-shop.ro iar cele 7 zile au expirat in care trebuia sa-mi soseasca coletul. La telefon nu raspunde nimeni, nici la mail. Ce e de facut?
Salut, stie cineva daca acest site conține adidasi fake? http://www.bbcboardwalk.com/pantofi-casual-nike-air-force-1-mid-07-barbati-albi-284znyfu-p-381.html
Salutare, a mai comandat cineva de pe acest site? http://www.bbcboardwalk.com/pantofi- casual- nike- air- force- 1- mid- 07- barbati- albi- 284znyfu- p- 381.html Vreau sa nu mi iau țeapă si sa nu ...? (mai mult)
Salut. Doresc sa livrez un colet ramburs prin firma Fan Curier, este cam singura in zona mea. Doresc sa stiu următoarele chestii: 1. Cand vine curierul, coletul trebuie sa fie deja ambalat? 2. ...? (mai mult)
Cum anulezi o comanda de pe hm?
Stie cineva unde pot gasi o plasa din aceea care se pune sub birou pentru a tine firele? Din ce material ar trebui sa fie facuta? Multumesc!
Pot plati pe site-uri gen Aliexpress sau Wish cu Revolut?
Vreau un raspuns de la cineva care a mai facut asta. Am un card de credit facut in Franta, Compte Nickel. Vreau sa comand ceva de pe eMAG! Intrebarea mea e, pot sa comand daca sunt in Romania...? (mai mult)
Salut, daca a comandat cineva orice de pe aplicatia goat (aia cu adidasii), livrarea chiar costa 40 euro sau este mai mult?
Buna ziua TPU, am o intrebare. Mama mea face 43 de ani si de ziua ei stiu ca si-ar dori un inel de aur model simplu si frumos, ma puteti ajuta sa imi aratati, cam ce model sa aleg?
Poate cei care stau in Germania imi vor raspunde :) Am vazut multe persoane care vand pe net sticle de 5- 6 L de detergenti (Ariel, Persil) la preturi de 30- 35 lei bucata in conditiile in care in magazine...? (mai mult)
Cum se numesc ochelarii aia funny care-i poarta Ian si Exploit, că doresc să-mi cumpar unul
Loc in Timișoara unde poți face afișe mari sau banere cum sunt la unele galerie de fotbal că să mă intepegeti
Mi s-a ars cuptorul cu microunde și ma uitam sa iau altul, niște recomandări pana în 400 de lei?
Buna seara TPU. Am si eu o intrebare dar va rog raspundeți doar cei care știți. Vreau sa imi iau ceva produse de pe SportsDirect. Am vazut ca siteul este din Anglia. Livreaza si in Romania? Care ar ...? (mai mult)
O sa merg in excursie la Bicaz, Vatra Dornei pe acolo. Un mall prin zona? Sau cel mai apropiat
Salutare. Am 16 ani dar peste 2 luni împlinesc 17, pot cumpăra in rate de pe Altex, Media Galaxy, PC garage m- ar interesa un laptop in care sa plătesc în rate, in fiecare luna pot plăti 100-...? (mai mult)
Sunt reduceri mari pe newyorker. Asa am vazut pe site. Oare daca ma duc in magazin, la mall, le gasesc? Adica sunt reduceri prea mari
Cum pot da comanda online de pe siteul celor de la NewYorker? Ca nu gasesc sau cum pot face rost de produsele pe care le-am salvat in lista de dorinte?
In ce tari se fabrica Jordanii? Am cumparat o pereche si scrie made in China...
De unde pot sa cumpar o tableta grafica la un pret bun?
Am un portotofel de piele maro si as vrea sa-i iau ceva pentru piele, ceva ca sa-l faca mai lucios. Ceva recomandari?
Astăzi la ora 12 am făcut comanda la eMag pentru telefon! Mă interesează când va ajunge! Mi-au trimis mesaj că pe 26-27
Dacă comand lucruri de pe mai multe site-uri diferite și ar trebui sa vina in aceeași zi, o sa vina de la același curier?
De unde pot sa cumpar jacheta "Make money not friends" in Romania? Un site dacă se poate
Doresc sa comand ceva de pe eMag, am optiunea de a opta pentru a ridica pachetul de la sediu in loc sa mi se livreze acasa?
Salutare TPU, doresc sa comand o pereche de ghete de fotbal de pe ghetefotbalonline.ro si ca sa beneficiez de o reducere, am nevoie de un cod de reducere, insa nu cunosc niciunul. Daca ati putea sa ...? (mai mult)
Cum este sa comanzi prin Amazon sau AliExpress? Cum faci cu transportul? Platesti la vama sau cum? Scuze daca e stupidă intrebarea.
Salut, daca am comandat un set de placute de frana de pe maros bike cu 70 ron in total prin ramburs mai imi vine comanda, pe site am citit ca poti face comenzi de minim 100 ron
Mai exista magazinul terranova in Constanta?
Fetelor, știți unde pot găsi spray cu luciu/sclipici pentru corp? La ce magazin? Vă rog, dau funda! Mulțumesc anticipat!
Mi- am cumpărat de pe site- ul Office Shoes care se găsește și în mall, o pereche de New Balance 574, avea reducere 50% și am dat pe ei 150 de lei. Când mi- au venit m- am uitat pe ei foarte ...? (mai mult)
Ce înseamnă statusul "comanda finalizată?" Am comandat ceva
Marimea ns este buna pentru un ghiozdan de scoala? Cel mai bun raspuns primeste funda!
Salut, am citit undeva ca dacă îmi fac cont la lex Shop primesc un cod de reducere 15% dar nu l-am primit, puteți sa îmi spuneți ce cod trebuie sa introduc, va rog
Dacă cumpăr un produs de pe amazon.com și plătesc transportul acesta include taxele vamale sau mai bine spus, eu mai trebuie să plătesc alta suma in afara de transport?
Salut TPU, Vreau sa imi cumpar ceva de pe Amazon si fiind la prima comanda am cateva intrebari: Cei care ati mai cumparat de aici: 1. E de incredere? 2. In cat timp ajunge comanda? 3. Comanda...? (mai mult)
Vreau sa comand un inel dar vreau sa fie rezistent Bronz, inox sau otel care tip e mai bun?
As dori să-mi cumpăr un pocket bike dar sa fie pana 1000 lei
Ce părere aveți, este adevărat anunțul acesta de pe olx? Pe eMag costă 1500 lei iar pe Olx nou este 1300 lei. https://m.olx.ro/oferta/xiaomi- mi- 9t- nou- sigilat- nuanta- glacier- blue-...? (mai mult)
Mi-am luat o placa video de pe olx si baiatul acela a trimis-o prin posta (mi-a cerut adresa) coletul va ajunge acasă sau va trebui să-l ridic eu?
Ce ziceți, sunt originali oare? E de încredere site-ul? Ați mai comandat de la ei? https://www.officeshoes.ro/incaltaminte-new-balance-pantofi-gc574/20780
Vreau sa pot comanda si eu produse de pe LR Health & Beauty si nu stiu cum sa fac cu cine trebuie sa vorbesc sa devin partener sau sa pot comanda
Bună, vreau sa comand ceva și nu știu ce înseamnă : Plata fără numerar prin transfer
Care stie niste magazine online de adidasi care sunt originali? Dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?