| enrique81 a întrebat:

Am comandat ceva de pe OLX si imi va fi livrat cu fancurier(nu este cu verificare colet), daca nu este ceea ce am comandat mai il pot returna? nu vorbiti in necunostinta de cauza doar ca sa primiti funda va rog!

Răspuns Câştigător
| dannyel86 a răspuns:

Compania fan curier asigura si raspunde doar de transport.Conditiile tranzatiei se stabilesc intre vanzator si cumparator: returnare, suportare cheltuieli transport in caz de returnare, perioada de verificare, etc. Daca primesti un cartof, riscul il suporti tu, daca nu cunosti identitatea si adresa persoanei fata de care poti face plangere la Politie.

4 răspunsuri:
| Tinna666 a răspuns:

Asta trebuia sa vorbesti cu cel de la care ai cumparat.fiecare este liber sa aleaga daca primeste sau nu produsul inapoi, unii le primesc altii nu.asa ca il poti intreba pe respectvul daca ii poti returna coletul in caz ca nu esti multumit.

| dragosbogdan001 a răspuns:

Depinde, nu e la toate la fel. Normal.

| enrique81 explică (pentru Tinna666):

Nu intelegi ce vreau sa zic... daca imi trimite o piatra in loc de ps4, el normal ca nu il mai accepta inapoi, vreau sa zic daca compania fancurier imi returneaza banii...

| Tinna666 a răspuns (pentru enrique81):

Ce treaba are fan curier? ei iti dau coletul isi iau banii si gata.ei nu raspund pentru ce ti se trimite tie.

Întrebări similare