| Jameson a întrebat:

Am comandat un hard-disk de 320 gb la 100 ron de pe mercador de la un tip din Bacau. A zis ca luni l-a trimis prin posta romana.
Nu am primit coletul. Am sunat sa il intreb din nou daca la pus la posta, dar surpriza nu mai raspunde. Am sunat de ieri de la ora 2 pana seara la ora 20:00 cam din jumatate in jumatate de ora, si acum dar nu raspunde. Presupun ca hard-diskul este defect si el credea ca l-am primit si nu vroia sa auda reprosuri. In cazul in care vine luni coletul sa il ridic sau nu? Voi ce spune-ti?

Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

@Spetsnaz: Platesti pe naiba mai multe taxe. Un mp3 player din state, de exemplu, m-a ajuns 10 dolari transportul. In UE-UE, la o oala sub presiune de 6 litri (aproximativ 4 kile si destul de mare coletul) am platit 5 lire sterline transportul. Era mai scump prin curierat de la Bucuresti decit din Germania prin DHL cum mi-a venit mie...
@Jameson: Iti faci cont, comanzi. Te uiti ca utilizatorul sa fie pe ebay de mai multa vreme si sa aiba macar vreo 98% ratinguri pozitive. Eventual schimbi citeva mesaje cu el, sa vezi daca stie ce vinde sau o da in strimbe.

5 răspunsuri:
| ValentinBogdan a răspuns:

Se poate sa fie cum ai zis si hard-diskul sa fie defect deci mai bine nu il ridici. Mai strangi bani si iti iei unul nou. Sper ca te-am ajutat. Funda?winking

| mgtow a răspuns:

Niciodata nu poti sa ai incredere in produse de mana 2ª care le livreaza prin internet lumea, mai bine ceva nou si in garantie.

| KodrutZ a răspuns (pentru mgtow):

Ba da, logic ca poti sa ai, dar nu de pe site-urile de la noi gen Okazii. Eu am la activ citeva zeci de comenzi pe ebay, am si vindut citeva produse, si de fiecare data nu a fost absolut nici o problema.

| mgtow a răspuns (pentru KodrutZ):

Ebay e din strainatate platesti mai multe taxe de transport.

| Jameson explică (pentru KodrutZ):

Explicami si mie cum comand de pe ebay? Si cum sa imi dau seama daca sunt produse de incredere si ce siteuri sunt mai bune.