Daca esti extrem de nesimtit poti. Saracul ala o sa plateasca transportul dus intors cat nu face coletul.
De ce sunt nesimțit? Dacă nu am posibilitatea sa ridic coletul? Transportul e 12 dus întors 24
De ce sunt nesimțit? Dacă nu am posibilitatea sa ridic coletul, transportul este 12 dus întors 24, nu mai vorbi aiurea
Și repet am întrebat dacă pot refuza, nu dacă sunt nesimțit sau nu
In primul rand puteai sa te interesezi cat e transportul si da poti refuza nu il rieic si dupa 10 zile parca se intoarce inapoi, dar nu platesti dus intors, el a platit cand am pus si tu platesti dowe 12 lei cand il ridici
Daca refuzi coletul, atunci se va returna expeditorului, iar el va trebui sa plateasca DUBLUL transportului (dus + intors), care costa cca 40 lei. In afara de asta, el trebuie sa se mai ocupe si de pachetare, expediere etc., ceea ce tu n-ai face pentru diferenta de 10 lei ramas.
Practic, vei fi considerat un neserios, iar numele tau va fi plauzibil sa fie pus pe "lista neagra" a cumparatorilor neseriosi, precum sa fie publicat oriunde, inclusiv prin internet. Si, degeaba sa-l reclami, oricine ii va da dreptate, inclusiv daca-l dai in judecata.
Este caz complet diferit daca coletul ajunge deteriorat la tine, caz in care il poti fotografia /filma si ai justificare pentru a nu-l prelua.
Poți, dar un om corect nu ar face chestia asta.
Păcat că pe OLX e raiul țeparilor și nu există sistem de rating.
Asta este un lucru urat, fiindca omul va platii 40 de lei pentru transport dus -intors.
Sper sa existe o lista online unde sunt notati clientii neseriosi ca si teparii, sa-i vada tot olx-ul si sa nu mai faca nimeni afaceri cu ei.
Cand ai comandat, nu te-ai gandit ca nu ai bani?
Cum pui omul sa-ti trimita marfa, dandu-i nume si adresa si apoi te razgandesti?
Urat comportament poti sa ai!
anonim_4396 întreabă:
3Paharel1alex2 întreabă: