Dar multi s-au plans de faptul ca nu au primit modelul comandat. Daca nu ai bani de aruncat eu zic sa nu risti, deoarece, daca n-o sa primesti ceea ce tu ai comandat o sa te coste cam mult sa trimiti produsul inapoi in US. eu zic sa cauti si in Romania probabil o sa gasesti si aici ceea ce cauti tu
Avand in vedere faptul ca au 822K abonati pe Instagram 1M likes pe Facebook si 10.2K pe twitter nu cred ca sunt tepari
Asta ma gandesc si eu. dar metoda de plata e paypal..nici nu stiu sigur ce este asta. Atunci de ce ar mai posta tipii ăia pe forum -uri ca nu au primit comanda?
Https://www.paypal.com/ro/home
Avand in vedere faptul ca firma e din US e posibil sa dureze mai mult pana ajung in Romania comenzile
Cautand mai mult despre ei am vazut faptul ca persoanele care nu locuiesc in US au cam avut probleme cu firma asta
La asta ma gândeam si eu.tu ce zici să fac? Să mă risc? Nu prea am bani de aruncat. Un tovarăș mi-a spus că e posibil ca aia sa nu fi primit ca nu au introdus adresa cum trebuie ...sau cel putin asta e ipoteza lui.