| alex495 a întrebat:

Am intrebat un tip la un magazin ce ceas are si mi-a zis Suomi sa-i shiomi ceva de genu. Ca l-a luat de pe ebay si nu stiu ce. In fine, acum il cautam dar nu mi mai aduc aminte exact cum se numea si nu l gasesc deloc. Daca are idee cineva ce marca e ceasul asta?

7 răspunsuri:
| Takishima a răspuns:

Daca dai un search pe net gasesti un fel de ceasuri suomi : https://www.zazzle.com/suomi+watches

| alex495 explică (pentru VladutAnghel):

Era un ceas normal analog dar daca gasesc xiaomi si analog pe ebay de unde cumpara se ala ai funda

| alex495 explică (pentru Takishima):

Tu verifici site ul inainte sa dai copy paste? In pnm sunt marca helsinki sau alte aberatii decat asta specificat de mine

| VladutAnghel a răspuns (pentru alex495):

Este Xiaomi

| Takishima a răspuns (pentru alex495):

Suomi vine de la suomen care inseamna Finland. Pe ceas scria Swami Finland sau suamu Helsinkt. Banuiesc ca sunt amintiri din oras genu magneti de pus pe frigider. Nu stiam exact ce marca sau nume vrei. Nu sunt cunoscator de ceaduri sa-mi dau seama ca te referi li xiami. Era chinez banuiesc vanzatorul.

| alex495 explică (pentru Takishima):

Ceasul era luat de pe ebay. Am cautat pe ebay toate variantele posibile, stiu foarte probabil sa fie chinezesc. Ala cand mi-a zis a fost shiomi, asa a pronuntat.