| Patty99 a întrebat:

Am la dispozitie 700 lei pentru ca sa imi cumpar un nou telefon am mai avut unul pe tach dar l.am strticat. Ce telefon ieftin dar tare(touchscreen, tastatura Querty...) sa imi iau?
Dau Fundisha!:X:d

Răspuns Câştigător
| Bullz007 a răspuns:

Samsung ch@t 335
Nokia C3
Samsung S5330 Wave533
Nokia C5-03

Toate sunt bune si frumoase.

13 răspunsuri:
| hardy1 a răspuns:

Cuun abonament mic poti sa-ti cumperi un Nokia x6 e foarte bun

| Larisa_8916 a răspuns:

Iti vand eu un Nokia 3310 pe 6 mil, vrei?laughing)si mai iti ramane si de buzunar 1 mil

| Anonim2938 a răspuns:

Samsung s 335 ch@t e super:X il am si eu.Pe alb e mai misto:*

| S0ul a răspuns:

IPhone Apple big grin

| Liquify a răspuns:

Fara abonament telefoane "tari" adica performante nu prea sunt sub 700 de lei. Arunca o privire peste Nokia C3[querty], LG Ego T500 si Samsung Galaxy Mini [touchscreen].

| Blondutzaa a răspuns:

Eu una zic sa iti alegi Samsung C3350...E genial si e si ieftin.Nu are touchscreen.Dar dupa parerea mea merita bani!

| bubbiubbi a răspuns:

Samsung Glaxy mini. Este accesibil si foarte bun.Eu il am de 4 luni si sunt foarte multumita de el.

| Patty99 explică:

Bullz007... Mersi de raspunsu` tau mi.a placut samsungul ala Samsung S5330 Wave533 este ieftin are touchscreen si tastatura Querty!

| CriSSa537 a răspuns:

Pai eu iti recomand Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro.E super bun, costa 700 lei are si touchscreen si tastatura Querty.Are sistem de operare Android, navigare pe net, camera de 5.0 megapixeli.Mie imi place la el ca e micut si usor de folosit, cauta pe net mai multe detalii despre el... Spor la cumparat... Fundita?

| ionut6715 a răspuns:

Eu una zic sa iti alegi Samsung C3350...E genial si e si ieftin.

| xcocaineee a răspuns:

"tach" rolling on the floor) invata sa scrii si apoi posteaza.winking

| Patty99 explică (pentru xcocaineee):

Nu-ti convine numai posta scriu cum vreau eu da? du-te si educ`o pe maicata

| xcocaineee a răspuns (pentru Patty99):

Bai putsa straight face tu nu imi comentezi mie asa aiurea. ok? daca esti nascuta in '99 asa cum scrie acolo, ar trebui sa ai gura mica, bai piticanie.