Lasa-o sa si-o cumpere.Cu siguranta ai sa vezi o alta bluza alba, poate chiar mai frumoasa decat aceea.
Nu mai fi asa de egoista si cauta alta bluza alba. Nu cred ca e singura bluza alba din oras. Tii mai mult la prietena ta sau mai mult la imaginea ta?
Pai ori o lasi pe ea sa cumpere bluza alba tu o cumperi pe cea roz si iti cumperi si ceva asortatla ea sau discuta cu ea si explica-i situatia poate nu se va supara
Cel mai bine ar fi sa-i cedezi bluza alba prietenei tale.
Daca vrei neaparat si tu acea bluza, asteapta pana la comanda urmatoare, nu te grabi sa o cumperi pe cea roz pentru ca la scoala vei avea de suferit daca profesorii sunt exigenti. In cel mai rau caz iti poti lua una gri
Odata am patit si eu asa am mers cu prietena mea cea mai buna si am vazut niste blugi care ii placeau la ea mult(si mie) si a zis ca o sa ii cumpere dar exact in seara aia mi i-a cumparat mie mami si cand i-am zis s-a inervat da nu eram eu de vina ca mami mi i-a cumparat nu puteam sa ii zic sa ii duca inapoi.Si s-a suparat pe mine si o zis ca acum o sa zica toti ca s-a luat dupa mine daca isi cumpara si ea si ne-am certat.Deci eu zic ca ori astepti pana mai primeste bluza dinaia alba(mai ales ca ea a vazut-o prima)si decat sa va certati mai bine renunti la o bluza decat la cea mai buna prietena asa zic eu:*
sper ca te-am ajutat:-H
O ei tu inainte ca sa o ia ea deoarece fii sigura ca ea ti-o va lua asa ca ia-o cat mai repede
ioneladaniela întreabă: