| Ghurgh a întrebat:

Am tot vazut pe ici-colo persoane ce cumpara saci de haine in stil "bulk", 200 deodata la 50 de euro sau chiar mai putin, stii doar ce tip de haine se afla in sac dar nu si ce haine specific. Nu stiu cum s-ar numi exact dar daca intelege cineva la ce ma refer, cunoaste poate si site-uri sau magazine specializate doar pe asa ceva?
Spre exemplu, sac cu 200 de pantaloni de vara, la pret mic, nu stii fix ce haine se afla acolo, stii doar ca sunt pantaloni de vara.

6 răspunsuri:
| DonMoldo a răspuns:

Mai bine dai aia 50 de euro pe o pereche de calitate decat carpele alea laughing

| Ghurgh explică (pentru DonMoldo):

Mai sa stii ca in proportie de 80% is haine chiar ok, de calitate si de la firme, am zis 50 de euro ca o idee, poate fi un sac si mai mult, si mai putin. Dar se pot gasi si de calitate daca ai rabdare

| anonim3247 a răspuns (pentru Ghurgh):

Sacii ăia sunt luați de magazine second hand și vândute hainele la kilogram.

| sierra1 a răspuns:

Ia de aici de ex

https://www.bellatex.ro/? gclid=CjwKCAjwhJukBhBPEiwAniIcNT98yNX822qDYxzI4lsWRWTcW5yb59QXEyTFMGnOwdchShriTd3gYhoCpzMQAvD_BwE

| DonMoldo a răspuns (pentru Ghurgh):

Ma refeream la un brand jordan, nike asta depinde de gusturi.

| dullcat a răspuns:

Buna.Nu prea poti cumpara astfel de marfa daca esti persoana fizica.Sacii de care zici tu ajung in magazinele second hand, de obicei. Articolele de imbracaminte sunt colectate adesea din donatii, apoi trimise spre sortare, unde vor fi asezate dupa categorii si calitate, care apoi vor determina pretul pentru balotul care ajunge la tine, sau la altii care se ocupa cu astfel de magazine.