Daca ai platit si s-a acceptat plata, atunci ti s-a vandut tie marfa.
Daca nu, atunci s-a vandut altcuiva.
Apare asa pentru ca l-ai cumparat tu.Tu trebuie sa platesti in cate zile a zis ebay.
Deci fa plata, produsul este al tau in zilele alea 4 cat tiau zis aia. Ebay functioneaza struna, totu este exact cum ar trebuie sa fie.Eu am cont de f multi ani,stiu f bine cum functioneaza.
Vad unu pe aici spune ca a fost in state si a luat de pe ebay, apoi vanzatorul a vandut altcuiva bate campii, minte, ori na platit in termenul ce i s-a dat.
Nu exista ce zic unia pe aici, habar nu au cu ce se maninca ebay. Ebay este magazinul online cel mai sigur si serios din toata lumea.
Tu nu l-ai rezerbvat, l-ai cumparat deja.Umreaza sa platesti, asa ca apare sold, daca nu platesti, atunci vanzatorul il pune iar la vanzare, nu stiu tu ce o sa faci, banui ca ti se da bile negre iti poayte da ala feedback negativ.
Când am fost în State și am încercat să cumpăr de acolo, am pățit la fel și produsul era într-adevăr deja vândut după ce am vorbit cu vânzătorul. Nu știu dacă există și termenul de "reserved". Cel mai bine, vorbește cu vânzătorul.
Nu stie nimeni cum functioneaza ebay in cei 27 de ani de la infiintare.
Te-ai trezit tu desteteapta planetei sa intrebi.