| camelia17 a întrebat:

AS VREA SA PUN O COMANDA PE SITEUL FRAGRANCE doar ca nu am mai platit niciodata cu cardul si nu stiu cum trebuie sa fac.EU AM MAI MULTI BANI PE CARD DECAT ESTE TOTALUL COMENZII E POSIBIL SA IMI IA TOTI BANII?
mi imi apare asa cand dau sa finalizez comanda:

Numărul de carte:-
Carte de vizită:-
Start Date:Începe anul-
Data de încheiere:Anul expirării-
Cod de securitate: -
ProblemasadSwitch / numai carduri Solo) Vă rugăm să bifați această casetă, dacă nu doriți Fragrance direct pentru a salva detaliile cardului de credit pentru următoarea comandă.
HABAR NU AM CE TREBUIE SA SCRIU IN DREPTUL FIECARUIA

Răspuns Câştigător
| oioneko a răspuns:

Completezi la fiecare nr cardului, numele si prenumele de pe card si data expirarii, si codul de securtitate in ultimele 3 cifre de pe spatele cardului, si de taxat te taxeaza exact cat spun nu extrag mai mult.

4 răspunsuri:
| trisha88 a răspuns:

Buna, iti inteleg dilema a plati cu cardul nu e o joaca. Si mie mi-a fost putin frica la inceput dar acum am ajuns sa platesc lejer cu cardul diferite servicii si produse inca n-am avut nci o problema.Din pacate nu cunosc site-ul de unde vrei sa comanzi, in orice caz mie nu mi s-a cerut niciodata sa bifez ceva in legatura cu salvarea datelor de pe card pentru o viitoare comanda, eu te sfatuiesc sa nu accepti asa ceva e mai bine ca la fiecare comanda sa-ti completezi datele cele pe care ti le-a spus si cel care ti-a dat raspunsul inaintea mea. Cred ca ai observat ca in momentul in care bifezi la plata cu cardul apare o firma de intermediere cel putin la mine totdeuna asa a fost atunci am fost statuita si eu sa ma uit daca e cu https ca atunci esti in siguranta, o sa primesti si pe email de la aceasta firma o confirmare a platii cu cardul unde va fi scrisa si suma pe care ti-a luat-o, ulterior poti verifica si la bancomat suma care ti-a ramas pe card.Succes!

| camelia17 explică (pentru oioneko):

Am incercat sa o pun si zicea ceva de card neautorizat.ce e neinregula?

| oioneko a răspuns (pentru camelia17):

Se prea poate sa nu ai bani pe el, sau sa nu accepte respectivul website cardul tau.

| camelia17 explică (pentru oioneko):

Banii am chiar multi avand in vedere ca am specificat si in intrebare daca nu e posibil sa imi ia mai mult din banii