| Frank51 a întrebat:

Deci nu mai suport. Încerc să plătesc cu cardul la Carrefour self scan, îmi ia banii de pe card, dar refuză tranzacția. Care-i faza? Am pățit și eu și un alt prieten la case diferite, carduri diferite. Tipa de la case zice că se trimit înapoi banii și ne-a pus să plătim Cash. Ce-ar fi fost dacă nu aveam Cash?

9 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Tranzacția un soft de plată o poate refuza din multe motive. Poate să dea rateuri fiindcă este și el un soft, care poate funcționa prost uneori, că este și el un robot. dacă nu aveați cash și nu puteați plăti, nu vă dădea marfa. Nu are rost să te enervezi dacă plouă sau un soft merge prost, sau dacă te mușcă un puric.

| Frank51 explică (pentru sadrian46):

Desigur, nu are rost să te enervezi când ți-au scos banii, și ai mai plătit și Cash. Ultima oară nu mi-am primit banii înapoi, îmi vine să nu mai plătesc cu cardul laughing

| Vântulalb a răspuns:

Nu inteleg, cum sa-ti ia banii dar sa se refuze tranzactia? Inseamna ca este ceva de la ei, ca sa faca incasari cash. Si... cand se vor trimite banii inapoi?
Pastrati acele chitante! Mergeti si la OPC. Nu e corect ca voi sa platiti de doua ori si sa asteptati zile intregi, poate o luna pana se restituie banii.

| Frank51 explică (pentru Vântulalb):

Da, chiar e aiurea. La sume mici e greu să îți dai seama și să tot aștepți să-ți intre înapoi. Pentru 30 de lei nici nu îmi dau seama dacă mi vor trimite înapoi, trebuie să fiu foarte atent. Dacă nu se rezolva în 2 săptămâni fac reclamație, cam atât durează cu tranzacțiile. Bonul îl țin, i-am făcut și poză.

| Vântulalb a răspuns (pentru Frank51):

Poti sa ceri la Banca un extras de cont. Acolo vezi ce iese/intra. De preferat dupa data de 1 a lunii.

| Frank51 explică (pentru Vântulalb):

Văd că mi-au trimis banii. Faza e că nu apare notificare, ci doar dispare tranzacția. Pe extrasul de cont a dispărut tranzacția, bănuiesc că tot sistemul este sigur astfel încât nu se pierd banii, sunt mai liniștit acum laughing

| Vântulalb a răspuns (pentru Frank51):

Ineamna ca s-a anulat tranzactia. Nu s-a facut o incasare propriu-zisa.

| NicolaeP a răspuns:

E simplu trebuie sa o aprobi manual, vezi sa ai notificările activate de la aplicație ca să poți aproba

| Frank51 explică (pentru NicolaeP):

Nu trebuie să aprob, plătesc cu cardul nu din aplicație.