E simplu trebuie sa o aprobi manual, vezi sa ai notificările activate de la aplicație ca să poți aproba
Tranzacția un soft de plată o poate refuza din multe motive. Poate să dea rateuri fiindcă este și el un soft, care poate funcționa prost uneori, că este și el un robot. dacă nu aveați cash și nu puteați plăti, nu vă dădea marfa. Nu are rost să te enervezi dacă plouă sau un soft merge prost, sau dacă te mușcă un puric.
Nu inteleg, cum sa-ti ia banii dar sa se refuze tranzactia? Inseamna ca este ceva de la ei, ca sa faca incasari cash. Si... cand se vor trimite banii inapoi?
Pastrati acele chitante! Mergeti si la OPC. Nu e corect ca voi sa platiti de doua ori si sa asteptati zile intregi, poate o luna pana se restituie banii.
Da, chiar e aiurea. La sume mici e greu să îți dai seama și să tot aștepți să-ți intre înapoi. Pentru 30 de lei nici nu îmi dau seama dacă mi vor trimite înapoi, trebuie să fiu foarte atent. Dacă nu se rezolva în 2 săptămâni fac reclamație, cam atât durează cu tranzacțiile. Bonul îl țin, i-am făcut și poză.